Jan, Jans en de kinderen Stripkleurboek ~ cadeautip!

jan jans en de kinderen kleurboekEen paar dagen geleden streunde ik doelloos in een boekenwinkel, wachtend op de taxi die mij naar huis zou brengen. Browsend tussen de tijdschriften viel vrij snel mijn oog op Libelle’s Jan, Jans en de kinderen Stripkleurboek. Als een Jan, Jans lezer en kleurboek liefhebber, begon mijn hart sneller te kloppen en het eerste wat er in mij opkwam was “Oeh, hebbe hebbe hebbe!”. Kinderachtig? Ja. Schaam ik me ervoor? Nope! Het boek ging dus gelijk mee en dit is wat ik ervan vind!

jan jans en de kinderen kleurboek inhoud

Wat mij gelijk opviel was dat er in het kleurboek biede grotere plaatjes zijn maar ook strips die je kunt inkleuren. Vrij obvious, gezien het een stripkleurboek heet. Het idee vind ik dan ook erg leuk, dat het beide elementen erin heeft. Het zijn dus niet alleen strips maar ook andere plaatjes die je kunt inkleuren. Dat gaat minder snel vervelen.

jan jans en de kinderen kleurboek droedelen

Naast kleurplaten en strips bevat het boek ook lege pagina’s waar je zelf kunt gaan kleuren. Bij sommige pagina’s is een tekening begonnen en moet je deze verder tekenen, en sommige zijn in hun geheel leeg en kun je zelf creatief bezig.

jan jans en de kinderen kleurboek text

Op deze pagina’s is ook gelegenheid om dingen te schijven zoals leuke quotes, inspirerende texten, love letters en meer.

jan jans en de kinderen kleurboek kleurplatenOp de voorkant van het boek staat ” Een leuk cadeautje voor het hele gezin” en daar ben ik het mee eens. Ik zou het niet aan een vijfjarige geven om erin te kleuren, dat dan weer niet. Maar het bevat beide moeilijkere en makkelijkere tekeningen dus je hoeft geen tekentalent of kunstenaar te zijn. Plus, de lege paginas zijn leuk om los te gaan.

Daarnaast is het tegelijk een stripboek, en dat vind ik erg leuk bedacht.

Van mijn part is het een aanrader als cadeau, als je weet dat degene stripboeken en tekenen leuk vind.

Ik ben zelf al druk bezig geweest met tekenen, ik vind het een heerlijke bezigheidstherapie, vooral nu ik wegens een ongelukje de komende tijd minder mobiel ben en veel thuis ben.

jan jans en de kinderen kleurboek buitenkantHetΒ  Jan, Jans en de kinderen Stripkleurboek heeft een adviesprijs van 7,95 euro en is de koop bij de meeste boeken- en tijdschrifenwinkels zoals de Bruna.

Een mooie prijs voor bijvoorbeeld een Sinterklaas cadeau!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s