Made with Love: my jewellery webshop

_DSC4201Some time ago I posted on my blog that I was starting a webshop with selfmade jewellery. Today, I’m telling you the why, aswering questions about it, and showing you the new collection!

Een tijdje geleden poste ik op mijn blog dat ik een webshop was begonnen waar ik zelfgemaakte sieraden verkocht. Vandaag vertel ik jullie waarom, beantwoord ik vragen en laat ik jullie een aantal nieuwe toevoegingen zien!

10850289_758374947565894_9029872329446128321_nWaarom?

The idea of having a shop/webshop always appealed to me. I always wanted to have a little shop with cute little things like beads, jewellery, maybe some typical greek stuff, I don’t know. One day I bought a gorgeous pair of earrings made with nepalese beads. I loved them, but I thought the could have a bit more personality to them. So I added some beads I liked.
While doing this, I realised that I really enjoyed making things, so why not start making jewellery in my own style and sell it?

Het idee om een winkeltje te beginnen had ik al een hele tijd. Ik wou altijd wel een klein, knus winkeltje beginnen met bijvoorbeeld kralen, sieraden of misschien typische griekse producten. Op een dag kocht ik een mooi paar oorbellen die gemaakt waren met Nepalese kralen. Ik vond de oorbellen erg mooi, maar vond dat ze nog wat persoonlijkheid nodig hadden. Ik heb er dus wat dingen aan veranderd. Terwijl ik bezig was realiseerde ik me dat ik het eigenlijk erg leuk werk vond, en waarom zou ik dan niet sieraden maken en deze in een webshopje verkopen?

_DSC4214

De naam

I bought loads of beads and necessities and started making. The hard part though, was thinking of a name for my ‘shop’.
I ended up with ‘Made with Love’, because I actually do make all my jewellery wth love, care and inspiration. It’s not very unique, but it’s from the heart.

Zo kocht ik een heleboel benodigheden om de sieraden te maken. Wat wel veel tijd heeft ingenomen was het bedenken van de naam van mijn winkeltje. Het is uiteindelijk ‘Made with Love’ geworden, omdat de sieraden stuk voor stuk met passie en zorg maak. Heel creatief of uniek is de naam niet, maar het komt wel van het hart.

_DSC4208I decided that I wanted to make jewellery that I would wear (i actually do wear alot of the jewellery that I make) , and would buy in a shop. I love gemstones, nepalese beads, beautiful charms and most importantly, colour! I always wear a couple of colourful bracelets stacked on my wrist and often big colourful earrings or gemstone earrings. Leather, wood, gemstones, silver and glass beads and nepalese beads are what you moslty will find in my webshop.

Ik besloot dat ik sieraden zou maken en verkopen dat ik zelf ook zou dragen (ik draag eigenlijk vaak mijn eigen sieraden) en zelf in een winkel zou kopen. I hou van natuurlijke stenen, nepalese kralen, mooie bedels en het belangrijkste: kleur! I draag zowat altijd veel gekleurde armbanden om mijn pols, grote gekleurde oorbellen of oorbellen met natuurlijke stenen. Leer, hout, stenen, zilver, glass en nepalese kralen zul je dus voornamelijk in mijn webshop tegenkomen.

_DSC4217I don’t yet have an official webshop because I want to make myself a bit more known, and for now, it’s more a hobby than a bussines. I do wish it to become a small bussines someday though.

Ik heb nog geen officiele webshop omdat ik eerst wat naamsbekendheid wil creeeren en dit voor nu meer een hobby is dan een echt bedrijf. Uiteindlijk zou ik wel graag willen dat het in een bedrijfje ontwikkeld.

This is where you can find my creations:
Did is waar je mijn creaties kunt vinden :

Facebook

Etsy.com

I ship internationally and I do alterations and personalizations to my jewellery if you should wish so.

Ik verstuur gewoon wereldwijd, en ik personaliseerd de sieraden indien gewenst.

IMG_20150309_182207Do you have more ideas on what I could make and add to my shop? Don’t be shy and let me know in the comments below!

Heb je leuke, creatieve ideeen over sieraden die ik zou kunnen maken en verkopen? Laat het me dan vooral weten in de comment gedeelte!

Love you all,

Annie

Advertisements

One thought on “Made with Love: my jewellery webshop

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s