Unboxing: VIP Box November 2014 – Ziaja editie!

vipbox november 2014 1

Vandaag de unboxing van de VIPbox November!
Afgelopen dagen had VIPbox een sale op hun site, waar je een heleboel vorige boxen kon kopen, en ik koos voor de november box! Je leest hieronder waarom.

vipbox november 2014 2

Omdat er vaak veel make-up zit in de VIP boxen, heb ik (twee jaar terug inmiddels) mijn abbonement opgezegt. Ik heb zelf al heel veel make-up, en op mijn wishlist staan vaak wat duurdere producten die ik mezelf op feestdagen gun. Ik was eerst dus ook niet heel enthousiast toen ik vorige week een mailtje binnen kreeg dat VIPbox een sale had.

Toch ben ik uit nieuwsgierigheid gaan kijken wat er in voorgaande boxen heeft gezeten. Wie weet, dacht ik, misschien een leuk cadeutje voor de kerst voor iemand. Zoekend op internet kwam ik de Ziaja box tegen, de VIPbox van afgelopen maand.

Ik had al heel veel gehoord over Ziaja, en ik had er veel positieve reviews over gelezen. Ik ben zelfs op hun site geweest, en was blij verrast met de leuke prijsjes. Maar omdat mijn huid nu erg raar doet en ik niet helemaal weet wat ik moet gebruiken, besloot ik niks te bestellen.

Maar toen ik zag dat ik de Ziaja box voor 12,50 incl. verzending kon kopen, heb ik meteen besteld!

Wat zit erin?

vipbox november 2014 3

Ziaja Goat’s Milk body balm (200ml – 4,99 euro)

Wat zegt VIPbox over dit product:
” Door het geitenmelk exract in de balsem word je huid super zacht, goed gehydrateerd en verzorgd. Geitenmelk is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid en voor mensen met een droge tot zeer droge huid. De geur van deze geitenmelk balsem is een milde cremige geur. De balsem is rijk maar smeert makkelijk uit en trekt snel in de huid.”

Ik had inderdaad gelezen dat geitenmelk heel goed is voor de droge huid, en ook voor eczeem en/of psoriasis plekken. Dit leek me gelijk heel fijn om uit te proberen gezien ik zelf psoriasis heb en een droge huid. De creme ruikt inderdaad gewoon, tja, creme-achtig. Wel sterk, maar niet onaangenaam. Het is inderdaad aan de dikke kant maar smeert fijn uit. Het trekt niet gelijk in maar dat kun je niet verwachten. Ik ben heel benieuwd of dit wat voor me is!

vipbox november 2014 4
Ziaja Cacao Butter face cream (50 ml – 4,49 euro)

Wat zegt VIPbox over dit product:
“De cacao butter creme is een voedende en beschermende creme met cacaobotter. De creme houdt het vocht in de huid vast waardoor je huid lekker lang zacht blijft. Ideaal voor als je veel buiten bent of op de fiets zit. Of natuurlijk als je van chocolade houdt.”

En wie houd er nou niet van chocolade!
Het was me eerst niet helemaal duidelijk waar deze creme voor bedoeld was. Ik had het pas door toen ik het op het bijgeleverde papier van VIPbox las. Het is dus een voedende creme voor het gezicht.

De creme voelt dik aan maar smeert heel lekker in en blijft niet vettig voelen op de huid. Ideaal, want mijn huid is droger geworden door het fietsen in de kou en het in-en uit lokalen lopen met verwarming. Ik denk dat deze creme veel gaat doen voor mijn huid. En alleen die heerlijke geur al! Het ruikt gewoon echt als chocolade! De geur is vrij sterk dus als je er niet van houd zou ik deze misschien achterwege laten. Ik erger me zelf niet zo van sterkere geuren dus ik ga deze blij de komende tijd testen!

Misschien ook leuk om te weten: Als je bang bent dat deze creme te vettig is voor je, hebben ze ook gewoon een Light formula, die iets minder voedend is!

vipbox november 2014 5

Ziaja Manuka Tree peeling paste (75 ml – 5,29 euro)

Wat zegt VIPbox over dit product:
” Deze Manuka Tree peeling paste verwijdert overtollige talg en heeft een anti-bactiriele werking. De romige substantie met fijne scrubdeeltjes bestrijd en voorkomt onzuiverheden en reinigt de porien. De Manuke Tree peeling pasta is geschikt voor een vette of gecombineerde huid.”

Even een ander soort product. Dit product had mij in de zomer vast goed geholpen, maar nu mijn gezicht droger is durf ik het minder snel aan. Ik moet wel zeggen dat de substantie inderdaad lekker romig aanvoelt, en fijne scrubdeeltjes heeft. Het ruikt fris en is vast fijn om te gebruiken. Toch laat ik m eerst even in de kast tot mijn huid wat opgeknapt is. Ik heb wel eens last van vervelende mee-eters die maar niet weg willen dus wie weet, is dit het product daarvoor! Heb je een vette of gecombineerde huid? Dan zou ik het voor die prijs zeker proberen!

vipbox november 2014 6

Ziaja Eye Cream Cornflower (15 ml – 5,29 euro)

Wat zegt VIPbox over dit product:
“Deze lichte en parfumvrije oogcreme met een rijke hoeveelheid van actief werkende stoffen zorgt ervoor dat donkere kringen en fijne rimpels minder zichtbaar zijn. Ze maakt de huid strakker, hydrateerd en verzorgt. Ook geschikt voor mensen die lenzen dragen.”

Yay, een oogcreme! Ik ben altijd blij met oogcremes. Niet dat ik zo oud en rimpelig ben (dat zou maar het geval zijn op je 23ste!), maar door droogheid gebruik ik wel oogcreme. Ik heb wel wat droogheid lijntjes helaas, en van nature heb ik donkere kringen. Omdat de donkere kringen er van nature zijn en met geen creme weg gaan kan ik niet testen of dit daar ook daadwerkelijk tegen helpt, maar ik hoop dat deze voldoende hydrateerd zodat de huid rondom mijn ogen niet droog is. Ik ben heel benieuwd!

vipbox november 2014 7

Sensitive Creamy Anti-Perspirant (60ml – 2,99 euro)

Wat zegt VIPbox over dit product:
” Deze deodorant roller is speciaal geschik voor de gevoelige huid. Ze bevat geen parabenen, kleurstoffen of alcohol, maar wel een vleugje parfum waardoor je lang lekker fris blijft ruiken. Laat ook geen vlekken achter op de kleding.”

Dat zie je nou niet vaak in een box: deo!
Het is alweer jaren geleden dat ik ben overgestapt op rollers. Mijn huid is gevoelig en, terwijl ik bij sommige merken vind dat de spray beter helpt dan de roller, ging het jeuken en irriteren. Ik ben dan ook heel benieuwd of deze daadwerkelijk lang werkt. Ik fiets naar en van school, dus het is belangrijk dat de deo zijn werk goed doet. Het ruikt in ieder geval wel lekker fris en hij is inderdaad creamy. Let’s give it a try!

vipbox november 2014 8

Last but not least, heel veel proefjes van hun overige lijnen, zodat je lekker kunt proberen! Heel leuk dat dit erbij in zit. Daarnaast kreeg ik ook een code voor 15% korting op de gehele webshop van Ziaja! Als de producten bevallen ga ik hier zeker gebruik van maken!

vipbox november 2014 9

Ik ben zeer onder de indruk van deze box en het merk Ziaja.

In de box zaten verschillende producten, wat ik heel slim vind. Er is voor elk huidtype wel wat leuks om uit te proberen, en genoeg testers. Je hebt producten voor het lichaam maar ook voor het gezicht, wat je de kans geeft om met alles een beetje kennis te maken. Daarnaast is alles gewoon fullsize.

Ik ben heel enthousiast geworden van de fijne producten. Ik vind de verpakkingen leuk, wat voor mij ook wel altijd een aandachtspunt is, en de producten klinken veelbelovend. Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteitsverhouding heel goed. De prijzen zijn erg laag en zijn zeker een reden dat ik hoop dat deze producten goed bevallen.

Het totaal van alle producten samen is 23,05 euro. Dan heb je de proefjes er nog bij. De waarde ligt dus zeker boven de 12,50 die ik inclusief verzendkosten heb betaald voor de box. Een leuke manier om toch nog kennis te maken met dit fijne merk.

Ik ga alles de komende weken testen en binnenkort zal hier een review verschijnen over de spullen.

Als ze goed bevallen dan zie ik ook wel een winactie komen dus stay tuned!

 

message logo

Advertisements

2 thoughts on “Unboxing: VIP Box November 2014 – Ziaja editie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s