My All Time Favorites!

Door de jaren heen heb ik heel veel items en producten verzameld.
Steeds koop ik nieuwe dingen, en af en toe verkoop ik ook weer wat.

Maar er zijn een aantal items en producten die al jaren een trouwe vriend zijn, en deze verdienen meer aandacht.

Vandaag een post over mijn All Time Favorites!

This one’s for you!

Er zijn gewoon van die items en/of producten, dat no matter hoeveel je daarnaast hebt, je er altijd op terug valt.
Items die inmiddels deel van jou persoonlijkheid vormen, die deel van jezelf zijn, en als iemand ze ergens ziet denk ie ‘ ja, dat ie wat voor Annie’. In mijn geval dan.
Items waar je zo’n enorm plezier van hebt, ook al heb je ze jaren en waarvan je elke keer blij bent dat je ze toen toch maar hebt gekocht.

Zo heb ik ook van die items, en die laat ik jullie hieronder zien!

 

_DSC2979

 

Vrolijke oorbellen van Six

Als er iets is waar ik veel van heb is het wel oorbellen. Maar deze oorbellen zijn bij vere na mijn favoriet. Deze heb ik inmiddels bijna 4 jaar en draag ze nog steeds met plezier. Ze komen gewoon van de Six en hebben ooit 4,95 gekost.
Ik weet nog dat ik toen aan het twijfellen was om ze te kopen want ik kwam geld tekort (een week voor stufie, je kent het gevoel wel!)

Uiteindelijk ben ik elke keer weer super blij dat ik ze gekocht heb want heb nergens weer zoiets gezien. Ze zijn ook al die tijd mooi gebleven wat ik ook heel positief vind.

horloge

 

OOZOO horloge

OOZOO horloges, jawel. Dit is mijn 3e tot nu toe en ze bevallen me prima!
Opvallend, maar simpel, met niet te veel bling of extraas. Gewoon leer en een helder groot klokje. En voor een redelijke prijs!

_DSC2970

 

Ring uit Athene

En het laatse sieraad: deze blauwe swirly ring. Deze rind heb ik ooit in Griekenland gekocht bij The Mall in Athene, in een klein, druk sieradenwinkeltje.
Ik vond m zo mooi! Twee jaar nadat ik m gekocht had (dat is 3 jaar geleden), brak de bovenkant van de ring. Ik vond dat toen zo ontzettend jammer! Ik ben die zomer weer terug gegaan naar de winkel, met niet al te veel hoop dat ik ze m nog zouden hebben. Maar jawel, na twee jaar hadden ze m nog, en ik heb m gelijk meegenomen.

Deze ring is gelukkig nog heel en draag ik nogsteeds. Inmiddels draag ik het model dus al 5 jaar.

body

 

The Body Shop producten

The Body Shop. Tsja, jullie zijn dit merk al zo vaak tegengekomen om mijn blog, en de foto spreekt eigenlijk al voor zich.

The Body Shop kende ik al sinds ik klein was. Ik kwam er heel af en toe met mijn moeder, en vond het altijd leuk om naar de zeepjes te ruiken.
Later, toen ik ong. 12 jaar was, ging ik er nog wel eens heen met een vriendin. Die was toen al helemaal into make-up en kocht dat daar. Ik gebruikte dat toen nog niet maar keek altijd vrolijk rond. Nog later, toen ik een jaar of 16 was, kreeg ik van mijn moeder een aantal spulletjes ervan. Ook kregen vriendinnen hier vaak een cadeau vandaan op hun verjaardag.

In de jaren dat ik in Nederland woon en standaard producten van TBS gebruik, ben ik uit nieuwsgierigheid ook andere producten ter vergeleiking gaan testen. Gewoon om te zien of het ook goedkoper kan, want ja, 16 euro voor een body butter is niet niks.

Maar nogsteeds vind ik voornamelijk de butters en scrubs van The Body Shop het fijnst van allemaal. Ook de rest van de producten zijn erg fijn, maar de butters en scubs zijn bij mij het populairst.  Ik blijf ze dan ook met plezier gebruiken, en mijn TBS stash en ik hebben een liefdes band gevormd.

slippers

Leren slippertjes van de markt in Monastiraki, in het centrum van Athene

Als je in Athene bent geweest, ben je ongetwijfeld ook langs de markt met alle kleine winkeltjes geweest.
Hier verkopen ze van alles. Van sieraden, tassen en kleding tot typische griekse producten en souvenirs.

Wat je ook veel tegenkomt is leerwerk. Tassen, riemen, sleutelhangers, slippers. Deze slipers komen daar dus vandaag, en heb ik 4 jaar geleden in de zomer gekocht voordat ik naar Nederland verhuisde.

Ze zien er bagger uit, lelijk en vies. En toch zijn ze niet stuk, lopen ze heerlijk en zitten ze gewoon lekker. Ik draag ze dus gewoon nogsteeds.

tas

Katoenen tas van Monastiraki

Ook deze tas komt van dezelfde markt. Deze heb ik inmiddels al 5 jaar, iets langer als de slippers dus.
Deze tas is de vervanger van een soortelijke tas, die ik 3 jaar had en zo vaak gebruikte dat die oplaatst helemaal uit elkaar viel.

Deze tas vind ik gewoon zo heerlijk kleurrijk! Hij is licht, er past veel in en is super comfortabel. Ook is die ideaal voor de zomer want hij is van katoen, en dat ‘zweet’ niet op je schouder net als nep-leren tassen.

vest

 

Dunne, lange vestjes van de H&M

Jaar in, jaar uit draag ik dit soort vestjes. Ze komen voornamelijk allemaal van de H&M

Ze zijn luchtig en zo comfortabel, en passen bijna bij alles. Ik heb ze in verschillende kleuren om wat af te wissellen.

Het eerste soortelijke vestje heb ik 6 jaar geleden bij de Zara gekocht in Griekenland, en sinds dien draag ik het bijna dagelijks.

Ik heb zelfs een aantal op backup want ze zijn niet altijd te koop, en omdat ik ze vaak draag komen er gaten in of is de stof niet zo mooi meer.

Momenteel zijn ze bij de H&M in de sale voor 10 euro.

 

_DSC2981

Converse All Stars

Ik zal het eerlijk toegeven. Toen All Stars vele jaren geleden weer terug in de mode kwamen, vond ik het maar niks. Waarom wil je zo’n raar, rubberen wit stuk aan de voorkant van je schoen? Moest er niet aan denken om ze te kopen.

Toch bleven ze in de mode, en mensen bleven ze dragen, tot op een gegeven moment ik over mijn walg voor deze schoenen was, en mijn eerste paar kocht.
In, jawel, de kleur roze. Deze heb ik gedragen tot ze letterlijk helemaal uit elkaar vielen. Ook waren ze inmiddels grijs door het te vaak wassen en had ik erop getekent.
Hoppa, weg ermee.

Inmiddels zijn er aardig wat paren doorheen gegaan. Na de roze kocht ik een bordeaux paar, toen een zwart paar, toen grijs, toen weer zwart en het gaat zo maar door.Nu heb ik een grijs paar wat ook bijna aan het eind van zijn leven is, en draag ik voornamelijk mijn bordeaux paar.

_DSC2982Zwarte H&M tas

Deze tas van de H&M is 6 jaar oud. Ik heb deze ooit eens in de sale gekocht voor 10 euro, en het was mijn eerste zwarte tas, na mijn schooltas.
Deze tas heb ik gedragen, en gedragen, en gedragen, en gedragen. Ik heb m jaren naar school gesleept, op vakantie, op stap. En hij ziet er nog toppie uit.

Ik vind deze tas zo ontzettend handig. Er past makkelijk een A4 in, heeft verschillende vakjes en het model is tijdloos.

Kudos aan de H&M en aan de kwaliteit van hun tassen. Want alleen het bandje begint nu gebruikssporen te hebben, en dat na 6 jaar.
image

Last but not least, mijn Nikon D90.

In love was ik toen mijn vader deze voor zichzelf kocht. Ik was 17 en had al interesse in fotografie, maar ik had zelf geen camera.
Wel nam ik deze af en toe stiekem mee en maakte ik fotos in parken en in de tuin.

Ik kreeg later het wat ouder model camera van mijn vader, die hij niet meer gebruikte. Dat was een Olympus. Terwijl ik daar wel blij mee was, kon ik echt niet met dat ding opschieten, ik snapte de instellingen niet zo goed,  en na wat ergenis is die weer in de doos beland. Ik heb ongeveer twee jaar gespaard voor deze Nikon, maar ik was er nog niet, tot ik een leuke tweedehands vond op marktplaats.

De verkoper woonde in Amsterdam, en omdat dit wel even om 500 euro ging, besloot ik erheen te reizen en de camera zelf te inspecteren.
Na een 2,5 uur rit was de camera goedgekeurd. Ik kreeg m mee voor 480 euro en veel extras zoals twee SD kaarten, een statief, een tas etc. Dikke prima!

Hier maak ik mijn blog fotos mee, en hij gaat op elke vakantie mee.

Ik ben nogsteeds super blij met deze koop, en ik heb ontzettend veel plezier met de camera.

 

Hebben jullie ook van die items die jullie al lang hebben of eigenlijk dagelijks gebruiken? Laat het me hieronder weten!

message logo

Advertisements

5 thoughts on “My All Time Favorites!

    • Ja ben er elke keer weer blij mee haha
      Ja lijkt me leuk! Komt wel een drukke zomer aan, maar kan zeker nog wel even voor ik naar Griekenland ga 🙂

  1. Haha die bodyshop producten! Je kan een winkel beginnen, heb ik ook met mijn stash aan Lush producten 😀 En ik vind je sandalen echt superleuk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s