New in: Kruidvat 1+1 actie en Action spulletjes!

kruivdat action spullen 1

Afgelopen week was er een 1+1 actie voor make-up bij de Kruidvat. Al had ik niet echt iets nodig ben ik toch even gaan kijken en heb ik daar en bij de Action wat spulletjes gekocht. Lees je mee?

Bij de Kruidvat besloot ik alleen bij de stand van Essence en Catrice te kijken. Ik wou niet teveel geld uitgeven, en ik had daar ook niet veel spulletjes van.

kruivdat action spullen 2

Uiteindelijk gingen deze 4 spulletjes mee: De Catrice Prime and Fine mattifying poeder, twee Catrice Ultimate Shine Gel lipsticks in de kleuren 20 Red or Bad en 030 Orangina, en een Silky Touch Blush van Essence in de kleur 30 secret it-girl.

kruivdat action spullen 4 kruivdat action spullen 5
Hier kun je de kleuren mooi zien. De poeder zorgt dat je geen glimgezichtje krijgt, de blush geeft een gezond peach kleurtje aan je wangen en de lipsticks zijn mooi glossy en geven een leuke zomer kleurtje af!

kruivdat action spullen 3
De Action is praktisch naast de Kruidvat dus liep ik daar ook in. Ik had al gelezen op verschillende blogs dat ze Sally Hansen nagellak verkochten voor 0,99 euro!
Helaas had ik daarvoor geen tijd om te kijken en was er niet veel over. Wel scoorde ik het laatste gele lakje in de kleur Butterscotch. Ook hadden ze een grote bak staan bij de kassa met Rimmel en L’Oreal make-up voor 2,39 euro per stuk.

Ik nam de Glam’ Eyes 005 English Rose mee. Deze kleuren draag ik niet veel en dat is juist de reden dat ik m gekocht heb. Klinkt krom, maar omdat ik veel bruin/goude oogschaduw draag heb ik daar veel van, maar van de rest niks of bijna niks.
Voornamelijk ging het mijn om het middelste kleurtje van elke hoek. Het is een kleurtje tussen roze en bruin, een beetje oud-roze, waar ik lang naar opzoek was.

kruivdat action spullen 1

Ik ben dus goed geslaagd die dag, en was ongeveer 13,39 kwijt voor twee lipsticks, een blush, een poeder, een oogschaduw palette en een nagellakje. Best goed toch?

Hebben jullie leuke spullen gescoord bij de Kruidvat die dag?

message logo

Advertisements

9 thoughts on “New in: Kruidvat 1+1 actie en Action spulletjes!

  1. Haha ik ga ook altijd alleen maar bij Essence en Catrice kijken bij zo’n soort actie want anders gaat er echt vanalles mee, ik kon niet die dag maar misschien wel zaterdag dan is het bij de Trekpleister 1+1 gratis πŸ™‚

    • Ja klopt ik las het vandaag! Ga ik ook weer ff kijken haha Het was zo druk en warm in die kleibe kruidvat dat ik niet uitgrbreid gekeken heb.

    • Dank je! Die acties zijn altijd leuk ja, tipje: zaterdag nog zo’n actie maar dan bij de trekpleister! De kaarsjes heb ik ook van de trekpleister voor 1.39 p.s. ^.^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s