Weekly moments ❤ #1

weekly moments

Afgelopen week heb ik niet veel uitgespookt. Ik had maar een dagje school dus eigenlijk al vakantie! Toch heb ik wel wat leuke dingen gedaan en ben ik veel bezig geweest!

20140423_203618
Allereerst ben ik erg druk geweest met nieuwe posts schrijven voor de blog. Op deze foto zie je nog de oude banner van de blog. Dit heb ik inmiddels veranderd naar wat je nu bovenaan ziet. Wat vinden jullie ervan?

Koningsdag

Op Koningsdag zijn mijn vriend, mijn broertje en ik naar de vrijmarkt in de stad geweest. Het was vrij druk en helaas niet zulk mooi weer als voorgaande jaren.
Ook was er dit jaar minder muziek. We zijn dus niet heel lang gebleven. De meeste stands verkochtend de typische troep maar sommige hadden leuke dingen te koop, zoals hierboven.

20140429_141408
Eenmaal terug van de stad dachten even boodschappen te halen bij de Lidl aan de overkant. Blijkt hij om 13.00 al dicht te zijn gegaan.
Dan maar naar de Jumbo! We kregen een leuk vlagetje mee !

20140428_185547
Vorige week had de Lidl allemaal typisch Nederlands eten. Een van de dingen die ze hadden was boerenyoghurtijs met bosbessen. Heerlijk!!

20140426_161517
Een banaan-aardbei smoothie in mijn nieuwe glazen mokken van de Blokker! Nu nog te koop voor 1,99 euro !

20140424_143912
Voor mijn BodieBoost dieet moest ik wat gezondere dingen inslaan. Dit is mijn bestelling van Body  & Fit Shop! Veel keus, lekkere spullen en top service!!

20140428_222707
Deze week hebben mijn broertje een Disney marathon, en gaan we elke dag een leuke Disney film zien! Gisteren zagen we The Lion King, een van onze favorieten!

Ik hoop dat jullie allemaal een leuke week achter de rug hebben en een hele mooie week zullen hebben!

message logo

 

Advertisements

4 thoughts on “Weekly moments ❤ #1

 1. Leuk overzicht heb je gemaakt! Die mokken van de Blokker zijn leuk, echt superhandig! Ik ben echt een knoeier haha dus wellicht helpt dit 😉

  Ben benieuwd wat je met al die spulletjes gaat doen, komen er nog recepten online? Of ga je ze door het eten gooien? Heb echt geen idee haha.

  LIefs.
  Kim

  • Ja er komen zeker recepten van online!
   En sommige dingen gebruik ik inderdaad ook gewoon in voedsel.
   De mokken zijn erg leuk; ik zou wel een verwerpritje gebruiken want het is lastig schoon te maken als je bv een smoothie erin hebt gehad 🙂

  • Warm was het zeker, maar het was niet echt mooi vond ik, niet als voorgaande jaren. Wij zijn ook vroeg weer weg gegaan, om n uur of 3 dus misschien was het later wel lekker. Maar ik vond het merendeels vrij bewolkt zijn 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s