Polish me in summer colours!

summer nailpolish

We zijn de lente al in, en de zomer komt er al snel aan! En bij die leuke jurk of korte broek hoort ook een leuk kleurtje op de nagels!
Vandaag laat ik jullie de nagellakjes zien die ik het meest draag in de zomer!

essie wheres my chauffer, caicos overboardVLNR: Essie Where’s my Chauffeur? / Essie Turquoise & Caicos / Essie Go Overboard

De kleuren die gelijk weer tevoorschijn komen zodra het weer wat warmer begint te worden zijn toch wel de licht blauwe kleuren! Deze doen me altijd denken aan de zee, en dus de zomer. Op de nagels lijken where’s my chauffeur en turquoise & caicos erg op elkaar. Alleen is Turquoise & Caicos iets groener. Go overboard is zo’n typische navy kleur die me aan boten en sailors doet denken. Ship ahoy!

ciate ditch the heels catrice dirty lianaOver naar de wat groenere kleuren; Catrice Dirty Liana en Ciate Ditch the Heels

Iets donkerder en groener van kleur zijn deze mooie lakjes. Dirty Liana van Catrice is een LE geweest van de Glamazona collectie en is niet meer te koop.
De Ciate Ditch the Heels is nog een stukje groener en erg passend bij de lente!

essie shes pampered en peach daiquiri

VLNR: Essie She’s Pampered / Essie Peach Daiquiri

Het tweede kleurtje wat naar voren komt in de zomer is koraal. Nou zijn deze niet helemaal koraal kleurtjes maar het komt in de buurt. Mijn ultiem koraal kleurtje heb ik nog niet gevonden, ik ben nog zoekende, any tips?

She’s pampered is een mooie zomerse rode kleur, terwijl Peach Daiquiri toch echt rozer is, een tikkeltje feller en heeft een koraal tintje.

catrice yellow sub-mandarinEn wat natuurlijk niet mag ontbreken is een sunny gele kleur! Mijn favoriete is de Yellow Sub-Mandarin van Catrice.

Deze heeft naar mijn gevoel het juiste gele, met toch net een klein beetje oranje kleurtje. Shiny en sunny, ik word er meteen vrolijk van en moet aan stralende, zonnige dagen denken!

summer nailpolish

Welke kleuren dragen jullie het liefst in de lente/zomer?

Love,
Annie

 

Advertisements

3 thoughts on “Polish me in summer colours!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s