New in: The Body Shop bestelling!

the body shop aankoopjes

Afgelopen weekend was er leuke korting bij The Body Shop en besloot ik (alweer) een aantal dingetjes te kopen! Lees hieronder wat voor leuks ik gekocht heb!

the body shop raspberry lijn

Als eerste was ik heel erg benieuwd naar de ‘nieuwe’ Raspberry lijn. Ze hebben de butter wel eens in sales gehad, maar zover ik weet nooit andere producten zoals body lotion of douchegel. Mijn zusje vond de butter heerlijk dus besloot ik voor haar voor de zomer de body lotion te kopen. De douchegel kon ik voor 1,- euro kopen bij een bestelling van 25 euro, leuk toch?

the body shop blueberry body butter hop blueberry body butter
Butters heb ik eigenlijk in overvloed maar ik was toch wel heel benieuwd naar hoe deze rook. En ik ben blij dat ik m gekocht heb want hij ruikt HEERLIJK!
Heel fruitig, net lekkere verse jam.

 

the body shop kamile oogmakeup remover olie
Mijn oogmake-up remover raakte op dus natuurlijk moest ik ook een nieuwe kopen. Heerlijk spul, doet wat het moet doen. Het pompje was bij mij alleen wat defect, ik ben benieuwd of het aan die ene verpakking lag of als het zo bij alle flesjes is.

the body shop colour crush shine 18 the body shop colour crush shine lipstick 13
Voor mezelf kocht ik ook nog een lipstick uit de nieuwe lijn van The Body Shop, de Colour Crush Shine lijn. Ik ben voor de kleur 13 Sunset Romance gegaan!

the body shop amazonian wild lily perfume oil

Als laatst kocht ik ook nog deze parfum olie in de geur Amazonian Wild Lily voor mijn moeder, want die wou ze zo graag!

Met mijn kortingsbonnen, de 5,- euro korting bij besteding van 25,- euro voor moederdag en de 40% korting bij aankoop van 4 producten was ik uiteindelijk 14 euro kwijt, leuke deal toch?

Je krijgt bij The Body Shop tot 12 mei 5,- euro korting bij besteding van 25 euro. Daarnaast kun je bij een bestelling van 25 euro ook nog kiezen tussen een Vineyard Peach of een Raspberry douchegel. Daar betaal je dan slecht 1,- euro voor ipv 7.

Wat vonden jullie van mijn bestelling? En hebben jullie de nieuwe lijnen Blueberry en Raspberry al uitgeprobeerd?

message logo

Advertisements

One thought on “New in: The Body Shop bestelling!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s