Review: L’Oreal Skin Perfection dagcreme & serum

Loreal skin perfection dagcreme en serum

Skin Perfection, een populaire lijn van gezichtsverzorging van L’Oreal, heeft ook mijn handjes bereikt. Ik heb nu twee weken de serum en de dagcreme getest.
Wat vond ik ervan en is het de hype waard? Dat lees je hieronder!
Loreal skin perfection dagcreme en serum
De serum en de dagcreme hebben een super cute roze verpakking. Beide producten zitten in een glazen huls en pot. Zo stralen de producten een luxe playfulness uit met het glas en de roze kleur. Want ja, naast het product wil het oog ook wat!

De ingredienten van beide producten staan op de doos waar de producten in komen, maar niet of de producten zelf. Dat vind ik wel een beetje jammer gezien je het doosje meestal wegdoet. Als je later dus terug wilt komen op ingredienten moet je het online opzoeken.

L’Oreal Skin Perfection dagcreme

loreal skin perfection daycream dagcreme
De dagcreme van deze lijn zit in een leuk glazen potje. De dop is ook roze met het logo in grote letters.
Als je de pot opendraait zie je dat de creme beschermd is met een plastic onderdop. Deze kunt je er af halen, en kun je de creme gebruiken.
De kleur van de creme is ook roze, hoe cute!

De creme voelt wat aan de dikke kant, maar zodra je m opsmeert trek ie gelijk in en je houd geen vettig gevoel. Vet is de creme dus niet.
Je huid voelt daarna ook gelijk zachter!

ingre dagcreme
Dit zijn de ingredienten die in de dagcreme van L’Oreal zitten. Als ik er even snel doorheen lees zie ik vrij vaak alcohol staan, en aan het eind ook parfum.
Ben je dus iemand die dit liever niet in de producten wilt, dan weet je dat bij deze.

Ik heb de dagcreme iets langer dan een week getest, en terwijl mijn huid lekker zacht word, merk ik wel dat er een eczeem plekje terug is wat ik heel lang niet gehad heb. Of het nou door de creme komt weet ik niet. Maar ik heb dan ook een erg gevoelige huid die soms vervelend wil zijn. Verder vind ik de creme erg fijn in gebruik, a little goes a long way, en je gezicht word erg zacht en gevoed.

L’Oreal Skin Perfecion Serum

Loreal skin perfection serum
De serum, zit net zoals de dagcreme, ook in een glazen flacon. Ook deze is roze en heeft een roze bovenkant.
Wat ik gelijk fijn vind is dat de serum in een pompflacon zit. Deze doseert nog eens goed, en is hygienisch in gebruikt. Nou weet ik dat de meeste serums in een pompflacon zitten, maar elke keer vind ik dat weer een plus. Ik snap niet waarom producenten nog potjes gebruiken. Ik kan me niet voorstellen dat iemand zou zeggen ‘ ik heb liever een potje dat een pompflacon of tube’. Maar goed, moving on!

De serum heeft een witte, fijne substantie. Deze voelt zacht op de huid en trekt ook snel in. Ik heb van de serum geen jeukerig gevoel, wat ik al met een aantal serums heb meegemaakt, dat is al een tweede pluspunt!

ingre loreal serum

Ingredienten lijst van L’Oreal Skin Perfection Serum

Persoonlijke conclusie:

* Ik heb zelf geen probleem huid oid dus of de creme en serum deze verbeteren kan ik niet zeggen.

*Maar beide producten bevallen me erg goed. De dagcreme ga ik echter niet verder gebruiken want mijn gebruikelijke dagcreme van Monu bevalt me toch iets beter.
De serum blijf ik wel gebruiken want die maakt me huid heerlijk zacht!
LET OP! Als je een hele gevoelige huid hebt zou het kunnen dat je hier niet zo goed tegen kan. Maar ik zou zeggen, proberen is weten.

*Voor deze prijzen (dagcreme = 15 euro , serum = 17 euro) is dit hele fijne skincare! De kwaliteit is net zo goed als een duurder merk en ze werken heel goed.
De prijs-kwaliteit verhouding is dus super!

*Ik zou deze lijn zeker aanraden als je richting de 30 gaat of al bent, voor jongere huidjes zou de combinatie van de dagcreme en serum misschien een beetje een overkill kunnen zijn. Kan je huid echter een goede oppeper gebruiken, dan zou ik m alsnog gewoon kopen!

Ik hoop dat je me korte review nuttig hebt gevonden!

Liefs,
Annie

 
❀ Hey, volg je ‘Me,myself and all I love’ al op Facebook en Bloglovin‘ ?

Advertisements

2 thoughts on “Review: L’Oreal Skin Perfection dagcreme & serum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s