Review: De Urban Decay Naked2 dupe: W7 In The Buff palette!

w7 in the buff

Hoi iedereen! Ik heb mijn handjes kunnen krijgen op een W7 In the Buff palette! Vandaag review ik deze en laat ik zien in hoevere deze lijkt op de Urban Decay Naked2 palette!
w7 in the buff vs Urban decay naked 2
Een aantal dagen geleden was er op Cosmeticadeals.nl een actie om twee W7 palettes aan te schaffen voor 10 euro! Normaal kost een rond de 10 euro.
Ik besloot dus deze gelijk te bestellen want ik had gehoord dat het een goede dupe is van het Naked 2 palette van Urban Decay en ik was erg benieuwd in hoevere dat waar was en wat de pigmentatie was van dit mooie palette.

Zoals je hierboven kunt zien is er weinig verschill te zien tussen de twee palettes! Ze lijken bijna iedentiek. Echter is er een groot verschill in prijs. Het W7 palette kost namelijk 10 euro, terwijl het Urban Decay Naked2 palette 45 euro kost! Is dit dan een budget dupe van Urban Decay?

W7 In the Buff palette
De buitenkant van het W7 palette is net als het Naked 2 palette van tin. Deze voelt stevig aan, maar iets minder stevig dan Urban Decay.
De kleuren van het W7 palette hebben ook namen, maar deze staan aan de onderkant van het palette.
Het kwastje heeft twee kanten, de ene kant heeft een platte kwast, de andere een sponsapplicator. Een goed werkende kwast verder, maar niet een die ik zou gebruiken.

Maar nu het belangrijkste: de kleuren en de pigmentatie!

w7 vs ud

Boven: Foxy, Half Baked, Bootycall, Chopper, Tease, Snakebite, Suspect, Pistol, Verve, YDk, Busted, Blackout Onder: Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate, Topaz, Earth, Storm, Silk, Wave, Thunder, Onyx

Hierboven zie je swatches van het Urban Decay Naked 2 paletten en het W7 In the Buff palette. (ik weet niet waarom de eerste foto een andere kleur heeft dan de rest, mijn excus hiervoor)

Zoals je ziet is er geen of minimaal verschil tussen de kleuren! De pigmentatie is zeer goed, bijna zo goed als die van Urban Decay.
Alleen is de oogschaduw van W7 iets meer kruimeliger waardoor je wel wat meer fallout krijgt.

W7 In the Buff palette

Conclusie:
Dit palette is een schitterende dupe van het Naked 2 palette. Het heeft zeer goede pigmentatie, de kleuren komen erg overeen en hij is vele malen goedkoper!
Ik kan zelf geen minpunten bedenken, je krijgt zeer veel voor je geld!

Het W7 In the Buff palette (en andere W7 producten) kun je voor 9,49 euro kopen op freshmintcosmetics.nl !

Cheers!

Annie

Advertisements

One thought on “Review: De Urban Decay Naked2 dupe: W7 In The Buff palette!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s