Creatief : Het enige echte kleurboek voor volwassenen!

eurboek voor volwassenen

Een tijdje terug liep ik doelloos rond op school en kwam ik een stand tegen van Study Store, die allemaal creatieve boeken verkocht.
Hier kwam ik “Het enige echte kleurboek voor volwassenen” tegen! Het woord kleurboek sprak meteen mijn creative soul aan, en al klink het in eerste instantie kinderachtig, is dit helemaal niet het geval!

Vandaag dus een peek in dit prachtige boek!

het enige echte kleurboek voor volwassenen

Het kleurboek voor volwassenen is in feite precies wat de titel zegt, een kleurboek. Echter bevat dit kleurboek meer ingewikkelde ‘kleurplaten’, waar je veel creativiteit in kwijt kan. Het is dus niet een dergelijk kleurboek voor kinderen, en er is dus absoluut niks kinderachtigs aan!

De reden dat ik dit kleurboek heb gekocht is voor de rust. In mijn omgeving sta ik bekend als iemand die veel stresst, en vooral in de toetsperiodes heb ik het druk in mijn hoofd en heb ik af en toe een rustmoment nodig. Kleuren, knutselen en vriemellen met dingen helpt mij om het verstand even op nul te zetten.

Wat mij ook erg helpt is wandelen in mooi weer met muziek op. Helaas is dit in Nederland toch wat lastiger dus voor de minder slechte dagen is dit kleurboek de ideale oplossing voor mij.

Hieronder een aantal voorbeelden van wat je in dit boek kan verwachten!

_DSC2644 _DSC2646 eurboek voor volwassenen

Zoals je ziet zijn dit wat meer ingewikklede kleurplaten. Hier kun je een hoop creativiteit in kwijt en het resultaat kan super mooi worden!

Zelf heb ik besloten dat ik deze met stiften en potloden wil gaan inkleuren, maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden zoals verf.

Het boek is stevig maar opent goed, waardoor je makkelijk kunt tekenen zonder dat die dichtklapt. Echter had ik dit boek liever in de vorm van een spiraal gezien.
De paginas zijn niet te dun dus de kleuren komen niet aan de andere kant van het papier.

Ik ben al begonnen met tekenen en het is voor mij echt iets wat ik vaker ga doen. Heerlijk op de bank met mijn stiften naast me, een chille en rustgevende playlist van 8tracks op de achtergrond en een lekker kopje thee. Klinkt dat goed of klinkt dat goed?

_DSC2645

Naast dit boek is er ook een tweede boek uitgekomen waar andere prachtige kleurplaten in staan! En natuurlijk staat ie alang op mijn wishlist.

Wat vind je van dit mooie kleurboek? En ben jij ook een creatieve ziel?

Love,
Annie

Advertisements

4 thoughts on “Creatief : Het enige echte kleurboek voor volwassenen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s