Beauty | Empty & gone Januari – Februari 2014

opgemaakt januari februari
In januari heb ik geen ‘opgemaakt’ post gemaakt omdat ik toen maar een paar dingetjes had opgekregen, en er nog veel lag wat bijna opging.
Ik besloot dus om nog een maandje te wachten tot de rest ook op was om deze ‘opgemaakt’ post te schrijven! Hier zie je dus alles wat ik in de maanden januari en februari heb opgemaakt, en wat ik er van vond!
opgemaakt tas
Alles wat ik opmaak, gooi ik in deze grote Stradivarius tas die ik ooit voor de boodschappen gekocht heb.
Mijn doel is om mijn oudere producten op te maken voor ik aan de nieuwste begin, en natuurlijk eerst mijn stash opmaken voordat ik nieuwe producten kooop.
Easier said than done guys, dit is voor mij nogal een challenge maar ik moet toegeven dat het een verslaving word om de tas te vullen. En ik heb de laatste twee maanden bijna niks nieuws gekocht na mijn grote The Body Shop uitgave van januari.

Maar genoeg bla bla over mijn rijkgevulde tas met lege goodies, laten we eens zien wat het allemaal is!

haarproducten opgemaakt
Eerst een heleboel haarproducten!

♥  Inecto Pure Coconut Conditioner

Hier heb ik al meerdere keren over geschreven. Een hele fijne dune conditioner die je haar erg zacht maakt en lekker naar kokos ruikt.
Pluspunt is dat ie geen parabenen bevat maar wel pure kokos olie.
Het nadeel voor mijn is dat deze wel siliconen bevat, iets wat ik probeer te vermijden.

Zou ik het weer kopen?
Nee, alleen omdat ik nu producten zonder siliconen gebruik. Vind jij het geen punt dat deze siliconen bevat? Dan zou ik deze zeker aanraden!

Batiste Blush Droogshampoo

Ook over dit product heb ik het nu erg vaak gehad. Voor mij de beste droogshampoo die er is, doet echt zijn werk en heeft een langdurige werking.
Ik gebruik het de laatste tijd wel erg vaak en ik vermoed dat mijn hoofdhuid er niet zo goed meer tegen kan en droog word. Dit probleem had ik echter niet de laatste twee jaar dus misschien ligt het ergens anders aan.

Zou ik het weer kopen?
Het is dat ik er nog een aantal in de kast heb staan, anders was het antwoord ja!

Timotei Delice Bio Shampoo (voor droog en beschadigd haar)

Dit schatje komt van de Action vandaan! Timotei is een merk dat ik wel ken omdat het in Griekenland nog verkocht word. Hier heb ik het nog nooit gezien, ik weet ook niet of het in Nederland ooit heeft bestaan.
Deze shampoo bevat geen: parabenen, siliconen, silfaten en parfum. IDEAAL! Het rijkt ook nog erg lekker!
Ik merk dergelijk verschil in de conditie van mijn haar, het word minder vet en is lang niet zo droog en beschadigd als toen ik ‘normale’ shampoo gebruikte.

Zou ik dit weer kopen?
Ik heb er nog 3 in de kast staan, de shampoo kost geloof ik 1,80 bij de Action , dus toen ik deze zag heb ik ingeslagen. Maar voor dat geld en de kwaliteit zou ik m zeker aanraden aan degene die opzoek zijn naar eigenlijk een simpele, fijne shampoo zonder ‘troep’.

Timotei Delice Bio Conditioner (voor normaal haar)

Deze conditioner komt uit dezelfde lijn als de shampoo, en bevat ook geen parabenen, siliconen, sulften en parfum.
Helaas ben ik nergend de conditioner tegen gekomen voor droog haar dus heb ik deze voor normaal haar gekocht.
Het is een vrij dikkere creme substantie en je zou bijna denken dat het een masker is.
De conditioner werk heel fijn en maakt mijn haar dergelijk zacht. Wel had ik liever die voor droog haar gehad, dan was het resultaat misschien wat knallender.

Zou ik dit weer kopen?
Ja. Omdat ik 1x in de week toch al een masker gebruikt is het voor mij niet heel essentieel om een hele goede conditioner te hebben. Deze werkt prima want ik merk wel enig verschil, en ik vind het fijn om voor zo’n klein prijsje een conditioner te hebben zonder de toegevoegde siliconen etc.

L’Oreal Professionel Nature haarmasker

Een heerlijk haarmasker zonder Siliconen en sulfaten. Dit masker maakt mijn haar zooooo zacht! Het is een dikke creme die heel zuinig werkt dus ik doe er ook nog lang mee, en mijn haar ruikt lekker na gebruik.

Zou ik dit weer kopen?
Ik heb deze opnieuw aangeschaft via de Veronica goodieboxen, maar normaal zou de prijs mij tegenhouden. Dit masker kost namelijk op internet met mazzel 12 euro + verzending, en is verder alleen verkrijgbaar bij een aantal kapperzaken waar die duurder is. Dat heb ik er zelf niet voor over, maar is voor jou de prijs geen punt dan zou ik m zeker weten aanraden!

Macadamia Olie 10ml

Een heeeerlijke olie voor het haar die ook nog eens lekker ruikt. Ja, hier ben ik super tevreden over. Met olie heb ik vaak dat als je per ongeluk net teveel gebruikt dat je dat gelijk ziet aan het haar, maar bij deze is het niet zo, je kunt m zelfd op droog haar gebruiken. Ik gebruik m het liefst na het douchen als mijn haar handoekdroog is. Ook krijgt mijn dun haar hier geen last van. Met het flesje van 10 ml doe ik ongeveer een maand, zo zuinig is het

Zou ik dit weer kopen?
Hell yes! Ik heb inmiddels al een fullsize van 125ml , dus hier heb ik wel een jaar als niet meer genoeg aan. Deze kost fullsize rond de 30 euro, maar dat heb ik er wel voor over als je er zo lang mee kan doen. Ik heb overigens een hele set gekocht voor 40 euro in de aanbieding dus dat was alleen maar voordelig.

_DSC2467
Een aantal gezichtsproducten…

Monu Revitalising moisturizer

Hier heb ik een tijdje terug een review van geschreven. Ik ben hier nog altijd tevreden mee. Het is een voedende, hydraterende creme die heel snel intrekt en waar mijn huid heel goed tegen kan. Het merk is een spa merk en de creme bevat een heleboel natuurlijke ingredienten.

Zou ik dit opnieuw kopen?
Ik heb deze via een beautybox gehad, en heb met een aantal meiden twee kunnen ruilen om genoeg in mijn stash te hebben. Ik heb namelijk geen idee waar ik deze zou kunnen kopen. Als ik m ergens zou terugvinden zou ik m zonder twijfel weer kopen, deze is tot nu toe de beste dagcreme die ik geprobeerd heb.
(overigens is deze voor de normaal/gecombineerde huid)

Sjal serum en Vichy Idealia dagcreme testers

Testers vind ik ook erg leuk om te gebruiken, zo probeer je eens wat nieuws en kan je producten vinden waar je misschien nog meer tevreden over bent dan je huidige producten.
Zo teste ik deze twee sachets. Het jammere aan sachets in tegenstelling tot tubes vind ik dat ze niet weer dicht kunnen en er maar weinig inzit.

De Sjal serum was een waterige substantie, en helaas was de sachet uit mijn handen gevallen en heb ik m maar een keer kunnen testen. Maar wat was die fijn ! Mijn huid was zo zacht, ik moest mijn gezicht de hele tijd aanraken. Helaas is het prijskaartje 240 euro, dus van deze zal ik nooit fullsize van genieten.

De Vichy Idealia dagcreme heb ik ook maar een keer kunnen testen. De creme vond ik wat aan de volle kant, maar ik had dan ook een sachet voor de droge huid. Qua creme was die wel heel erg fijn en ik denk dat ik heel blij zou zijn met de variant voor de normale huid. Ik ben ook heel benieuwd of ik deze fijner zou vinden dan mijn Monu dagcreme.

Zou ik deze producten kopen?
Ik zou de serum niet kopen om de prijs. Zelfs al was het de helft zou ik het nog niet overwegen. Helaas, want hij is erg fijn.
De Vichy zou ik wel overwegen om te proberen , maar dan wel de variant voor de normale huid. Wel zou ik m eerst opnieuw willen testen om zeker te weten dat ik er wel tegen kan .

Bourjois Liner Stylo in de bruine kleur

Een heel fijn oogpotlood, eigenlijk als eyeliner bedoeld maar ik gebruikt m overal voor. Het blijft zeer goed zitten en ik heb tot nu toe geen betere kunnen vinden. Ook een groot voordeel: geen gedoe met slijpen!

Zou ik dit weer kopen?
Zeker weten, het is mijn everyday potlood dus ik kan niet zonder.

Demak Up wattenschijfjes Sensitive

Fijne wattenschijfjes, wel erg zacht, wat beide positief en negatief is. Het is fijn voor mijn gevoelige huid, maar op een of andere manier moet ik er meer van gebruiken per keer.

Zou ik dit weer kopen?
Nee, ik vind ze aan de dure kant (2 euro per pak) en persoonlijk gebruik ik liever de sensitive wattenschijfjes van de Kruidvat (rond de 0.90 per pak, en vaak is de trio set in de aanbieding). Deze waren toevalig in de aanbieding voor de helft van de prijs, en ik had ze nodig, anders had ik ze niet gekocht.

_DSC2465
Een aantal body spulletjes….

Dove Purely Pampering douchemelk

Heerlijk! Ik gebruik niet veel Dove producten maar deze douchemelk vind ik the bomb!
Hij voedt mijn huid echt en is lekker mild. En hij ruikt ook nog eens lekker!

Zou ik dit weer kopen?
Jazeker, heb er meerdere van staan. Ik koop ze altijd bij de Action, daar hebben ze vaak de grote 500ml flessen voor 2,90.

The Body Shop Cranberry Joy douchegel

Wat ben ik blij dat deze eindelijk op was! Een fijn product , daar niet van maar het doet niks voor mijn huid verder, behalve schoonmaken.
Ja, ik weet dat dat de bedoeling is van douchegel maar iets extras in de winter is voor mij een must. Het is een zuinig product dus het duurde erg lang voor die op was.
De geur is overigens heerlijk!!

Zou ik dit weer kopen?
Momenteel niet. Ik heb nog een aantal flessen douchegel staan, en terwijl ik de geur lekker vind ben ik er wel even op uit gekeken. Misschien volgend jaar weer in de kerstsale.

The Body Shop Vanilla Bliss body butter

Ik ben verliefd op de geur! Dit is precies de vanille geur die je in de winter nodig hebt! Ik was ook zo blij dat ik deze gratis bij mijn online bestelling kon krijgen. Enig nadeel: het voedt voor mijn gevoel niet voldoende. Terwijl het een stevige body butter is van de winterlijn, is die bedoeld voor de normale huid, en ik vind m persoonlijk minder voedend dat bijvoorbeeld de Shea body butter. Erg jammer want de geur is perfect voor de winter, maar de werking zelf niet.

Zou ik dit weer koper?
Ja. Ik vind de geur zo ontzettend lekker dat ik m wel weer zou kopen. Ik heb er nog twee staan die ik in de sale gekocht heb, maar die zal ik dan eerder in de herfst gebruiken dan echt in de winter.

_DSC2468
En als laatst wat random dingetejes!

Kruidvat nagellak remover zonder acetone

Altijd handig gewoon, fijn spul maar maakt mijn nagels iets droog

Zou ik dit weer kopen?
Ik heb nu een van de Etos die mij ook bevalt dus niet per se.

Sensodyne tandpasta Gentle Whitening

Een fijne tandpasta, niet veel op aan te merken. Of die de tanden echt veel witter maakt weet ik niet maar dat merk ik nooit bij geen ene tandpasta.

Zou ik dit weer kopen?
Het is mijn standaard merk dus ik koop het wel altijd.

Lacoste eau lacoste parfum roller

Mijn favoriete geur! ZO lekker! En zo handig om mee te nemen! Er zit nog een beetje in omdat het niet meer goed was, op een gegeven moment komt er vuil in als je het steeds onderweg op doet, dat is het nadeel van een roller, veel minder hygienisch.

Zou ik dit weer kopen?
Volgens mij is deze niet te koop, ik heb m toen gratis van Lacoste gekregen en heb er nog twee staan.
Maar als die  te koop zou zijn zou ik m zeker kopen!

Dat waren alle producten die ik de laatse twee maanden gebruikt heb! Wat vind je ervan?

P.S. Doe je al mee met mijn winactie??

Love,
Annie

Advertisements

4 thoughts on “Beauty | Empty & gone Januari – Februari 2014

  1. Hee zo’n tas is echt een super leuk idee. Ik geloof graag dat het een sport wordt om een tas te vullen. super leuk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s