Tip! : Lipsticks opbergen in de HEMA opbergers

ImageJe hebt een leuke make-up stash, maarja die moet je wel ergens kwijt!
Ik heb al mijn make-up spulletjes in de eerse lade van mijn ladekast. In categorien heb ik ze in beautybox dozen van bijvoorbeeld de Truly Yours of de Glossybox. Potloodjes heb ik in leuke bekertjes. Maar met lipstick is het toch lastiger. Vaak zie je niet gelijk aan de verpakking welke kleur het is, en ja wees eerlijk, je wil die prachtige hulsjes ook niet beschadigen door ze steeds op elkaar te stapelen.
Door een tip van Serena Verbon van BeautyLab.nl heb ik de oplossing voor mijn lipstick stash gevonden!
ImageBovenstaande prachtige bakjes zijn te koop bij de HEMA voor 2,25 euro pes stuk. Ze zijn van halfdoorzichtig plastic zodat je ongeveer kunt zien wat erin zit. Ik heb er twee gehaald na Serena haar post over de opbergbakjes van de HEMA. Er zijn verschillende vormen en formaten, je kunt ze opstapellen en er zijn ook apart deksels voor te koop. Deze zijn de A6 opbergboxjes met vakjes. Hier passen ongeveer 4 lipsticks per vakje in, in totaal 24 lipsticks per box.

ImageZoals je ziet kan je je lipsticks rechtop in de box plaatsen, zo kan je bijvoorbeeld altijd zien welke kleur ze zijn! EN, de mooie hulsjes raken niet beschadigd, ideaal toch?

ImageBehalve lipsticks kun je er natuurlijk ook meer in kwijt zoals mascaras en lipbalms!

Ik ben heel blij met deze bakjes en overweeg ook meer te halen voor de rest van mijn stash.

Wat vinden jullie van deze leuke en handige opbergboxjes van de HEMA?

Love,
Annie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s