Mijn wishlist!

wishlist

Vandaag laat ik ziet wat er op mijn wishlist staat!
Want ja, iedereen heeft wel van die dingen die hij/zij stieken graag zouden willen hebben. Lees je mee?

Het is niet alleen beauty maar ook fashion en decor.

Decor & Home
arbakka-boxspringcombinatie__0191316_PE359281_S4Al heb ik best wel een prima bed, de Malm van Ikea, wil ik toch op een gegeven moment een grotere boxspring kopen.
Deze zijn nogal prijzig voor mijn budget maar dit is ook iets wat ik later pas wil kopen, misschien zodra ik een eigen plekje heb.
Maar hij zit al vast in het achterhoofd!

strosa-servies--delig__0154820_PE312882_S4

Ik ben tegenwoordig ook helemaal fan van groen. Ik zag dus een leuk licht groen servies bij ikea voor 13 euro. Van mijn Hema servies wat ik 4 jaar terug gekocht heb is niet veel over (wij zijn nogal van de klunsige aard) dus een setje is altijd welkom. Of dit m word of een andere kleur weet ik niet , maar deze vond ik in eerste zicht toch wel erg leuk!

adum-vloerkleed-hoogpolig__0185543_PE337550_S4
Ook zoek ik een leuk vloerkleed voor in mijn slaapkamer. Al mijn meubels zijn witt, en een van mijn muren heeft een plum kleurtje. Ik zoek dus eigenlijk een vloerkleed met zo’n kleur. Deze is ook bij Ikea te vinden maar kost ook wel weer wat, dus sparen sparen sparen!

Fashion

img-thing-

Timberland laarsjes met fleece erin, im in love! Ik geef heel eerlijk toe dat toen ik een tiener was ik Timberlands afschuwlijk vond. Toch ben ik verliefd op deze laarsjes, ook omdat ze merendeels van suede zijn en niet die typische Timberland donkerbruine leren strook aan de bovenkant hebben.
Ze zijn ook heerlijk warm (heb de verleiding niet kunnen weerstaan om ze in de winkel te passen) en heel stevig!
*zucht* Prijskaartje: 170 euro… Auw!

kkIk ben gek op grote, ruime tassen. Ik kan niet om met kleine. De laatste tijd vind ik suede erg leuk! Ik zoek dus een leuke , grote, handige suede tas. In mijn zoektocht kwam ik deze tas tegen. Prijs rond de 80 euro, dat valt dus wel mee voor een leren tas. Meteen op de wishlist dus!

melano_twisted_setting_sodaliet
Ik heb voor kerst een MelanO ring gekregen waar je allemaal verschillende settingen op kunt schroeven. Een setting heb ik nog niet dus met de ring kan ik nog niet zoveel. Mijn eerste keus wat om een setting te kopen met turquoise steen, maar omdat ik al een ring heb met zo’n steen vond ik donkerblauw wel mooi. Ik vind deze op de foto erg op het helal lijken, zo mooi!

Beauty

chanel+chance+eau+tendre2Sinds ik een proefje van dit geurtje kreeg een paar maanden geleden ben ik helemaal om: de Chanel Chance eau tendre.
Terwijl ik de originele versie van Chanel Chance niet zo lekker vind, vind ik de eau tendre variant helemaal bij mij passen, voornamelijk door de jasmijn.
Helaas ook duur, dus deze zal moeten wachten op een verjaardag.

Mac+Melba+in+pan
Mac Melba Blush: wat een schatje is het!
Ik heb te veel blushes waar shimmer in zit, en af en toe heb ik gewoon zin om een matte blushje op te doen, en dan heb ik niks.
De Mac Melba zag ik bij een MAC store en ik vind m zo ontzettend mooi! Misschien met de volgende studiefinancierig…

rose-golden-luxury-set-l-01De nieuwe collectie brushes van Zoeva! Zoeva staat erom bekend hele fijne kwasten te hebben, en niet al te lang geleden kwam deze geweldige set uit!
Het setje oogt heel luxe, en heeft een handig tasje waar je de kwasten in op kunt bergen *kwijl*
Dit setje kost echter rond de 50 euro, dus ‘even’ kopen kan voor mij niet. Hopla, op de wishlist dus. Misschien krijg ik deze van mezelf on my birthday..

Dit zijn voornamelijk de spulletjes die op mijn wishlist staan. Er zullen vast wel meer dingen zijn die ik wel wil (vast wel veeeel meer) maar dit zijn de grootste, duurste en waar mijn hartje harder van gaat kloppen spullen.

Wat staat er allemaal op jullie wishlist??

Love,
Annie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s