MUA bestelling: review & swatches!

MUA aankopen
Een tijdje terug heb ik mijn eerste bestelling geplaatst bij MUA! Ik hoorde er veel over en had wel eens eerder een of twee producten geprobeerd en was er redelijk tevreden mee. Zo bezocht ik de site, belovend aan mezelf dat ik niet los zou gaan en alleen zou kopen wat ik op dat moment echt nodig had. Ik moet zeggen dat dit aardig gelukt is, al was het erg moeilijk! Vandaag laat ik jullie mijn aankopen zien, plus swatches en mijn mening over de producten!

MUA Maxi-Moisture Lipsticks
_DSC2291
Laat ik beginnen met mijn one weakness, lipsticks. Ik heb er echt heeeeel veel, maar wanneer ik een leuke kleurtje zie wil ik alsnog hebben, vooral als het om een moisturizing lipstick gaat. Ik heb namelijk een hekel aan droge, matte lipsticks maar een love voor glossy ones. Op de site snuffelde ik even in de sale, en daar zaten veel leuke dingen tussen waaronder de Maxi-Moisture Lipsticks. Ze waren zo goedkoop dat ik besloot er 3 te kopen in de kleuren Touch Up, Style Guide en Style Transformation.

_DSC2292
De lipsticks zitten in een zilveren vierkant-vormige huls. Aan de onderkant zie je de sticket met de kleur en de naam van de lipstick, erg handig als je snel wilt zien welke je moet hebben.
De design is vrij simpel en de huls voelt wat goedkoop aan, maar niet op een vervelende manier, ze zijn wel stevig.

Swatches Touch Up/Style Guide/Style Transformation

Swatches Touch Up/Style Guide/Style Transformation

Hoewel de kleuren erg mooi zijn, zijn ze niet erg gepigmenteerd. Hierboven zie je de swatches, waar ik een aantal keer overheen moest voordat ik dit resultaat kreeg. Style Transformation is de enige van de drie die wel meteen opvalt op de lippen. Helaas blijven ze ook niet lang zitten, zeker niet als je gaat eten of drinken, maar dat is bijna altijd zo met glossy lipsticks.

Conclusie: Het zijn niet de beste lipsticks maar ik vind ze wel fijn in gebruik

De lipsticks kosten in de sale 1,83 euro, normaal kosten ze 8,53 euro (omgerekend van de pond-prijs)

MUA Luminous Foundation shade 1 Nude

MUA Luminous foundation

MUA Luminous foundation

Ik was een hele tijd opzoek naar een fijne foundation. Iedereen heeft zijn eigen, persoonlijke eisen als het om foundation gaat. De ene wil een matte finish, de andere een glowy finish, de ene wil goede dekking, de andere juist een natuurlijk effect, en ga zo maar door. Wat ik zoek in een founation is: een glowy/healthy finish met een natuurlijk effect, dus niet ultra dekkend, maar dat die eind van de dak niet vreselijk vet voelt op je gezicht, maar ook niet droog.
Zoals ze ziet ben ik nogal veeleisend, dus ik test de ene na de andere foundation tot ik mijn perfecte match vind.

De Luminous foundation van MUA klonk heel indrukwekkend.
Deze foundation zou een flawless effect hebben, niet al te matt, maar natuurlijk uitziend. Met een goede dekking en een lichte kleur dacht ik, weet je , ik koop m!
De foundation zit in een mooie rondvormige glazen fles met een pomp. Ik moest wel heel vaak pompen tot er eingelijk wat uitkwam. Ik vind de fles er erg mooi uitzien, simpel maar op een fijne manier, niet goedkoop.

swatch MUALuminous  foundation

swatch MUALuminous foundation

Ik heb de kleur Nude gekocht, shade 1. Hij is inderdaad vrij licht en een goede match voor mijn huid. Echter zou de lichste kleur wel iets lichter mogen voor de echte nederlandse bleekscheet.

Hij smeert fijn uit, en dekt verbazingwekkend goed. Nou heb ik niet veel te dekken behalve 1-2 rode puistjes-wanna-be’s dus als je veel onevenheden hebt kan ik niet garanderen dat deze alles dekt.
Hij blijft ook redelijk lang zitten, maar aan het eind van de dag vind ik m wel droogmakend, dan krijg ik dat trekkerige gevoel.

Voor de prijs dat ik m gekocht heb is het een heel goed product en een aanrader als je een goede, betaalbare foundation zoekt!

Deze is nu in de sale te koop voor 3,66 euro , normaal is die 14,62.

MUA BB Al In One Beauty Balm kleur Light

MUA BB cream light

BB creams aka Beauty Balms. Wat een hell vind ik het om de juiste kleur/substantie/dekking te vinden!
Of ze zijn te vettig, of ze blijven niet lang zitten, of ze zijn te donker. Al klinkt het idee van een BB cream als muziek in mijn oren, heb ik tot nu toe niet een gevonden waar ik echt, en dan ook echt tevreden over ben.

swatch MUA BB Cream

Een heel groot pluspunt van deze BB cream vind ik de kleur. Light is in dit geval ook echt Light, en niet medium of gewoon orange zoals andere BB creams. De textuur is vrij dik en hij heeft een hele goede dekking voor een BB cream.

Nadeel van deze BB cream: de textuur. Misschien ligt het aan mij, en misschien is het omdat ik van tevoren dagcreme op heb gesmeert, maar als ik de BB cream op mijn gezicht smeer heb ik het idee dat het ook om mijn gezicht blijft hangen. Je weet wel, wanneer je foundation of BB cream op je gezicht smeert en je hebt het gevoel dat het een beetje intrekt en het een natuurlijk effect geeft? Nou dat heeft deze niet. Ik voel m echt op mijn gezicht zitten.

Dat vind ik erg jammer want ik had veel verwacht van deze BB cream omdat ik veel positieve reviews had gelezen.

Deze BB cream kost in de sale 3,66 euro , de normale prijs is 4,87 euro.

MUA Fashionista Loose Powder

MUA Loose Powder MUA Loose Powder
Wat een cute product!
Tegenwoordig gebruikt ik geen poeder met kleur meer maar een setting powder, een poeder die eigenlijk geen kleur geeft maar je alleen opdoet om je foundation te setten.
Je raad het dus al, deze peoder is translucent!

Het doosje is klein en kan makkelijk in je tas, heeft een grote spiegen op de dop en een klein schatig sponsje om te poeder aan te brengen.

Swatch MUA powder
De poeder voelt fijn aan en houd mijn foundation in place. Ik moet wel meerdere malen per dag aanbrengen dus het resulaat is niet erg langdurig. Helaas is het ook zo dat er poeder uit komt ook al is het doosje dicht, dus los in de tas zou ik m niet gooien!

Deze kost in de web shop in de sale 2,44 euro, de normale prijs is 8,53 euro.

Dat was mijn MUA bestelling ! Eigenlijk hoort hier ook nog een primer bij maar die was helaas gebroken aangekomen.
Al met al ben ik tevreden, vooral de lipsticks vind ik erg fijn, en de prijzen zijn natuurlijk ideaal!

MUA producten kun je op hun eigen site kopen. Verzendkosten naar Nederland zijn 4,95. Mijn bestelling heeft er ongeveer twee weken over gedaan, soms gaat het sneller, soms duurt het langer.

Hebben jullie wel eens bij MUA besteld?

Love,
Annie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s