Review | Too Faced ‘ All I Want For Christmas ‘ set

too faced all i want for christmas 2

In mijn artikel van vorige week hebben jullie mijn aankopen van BeautyBay kunnen bekijken. Een van mijn aankopen van dit superleuke setje van Too Faced, de All I Want For Christmas set! Ik was al helemaal happy toen die kwam, en hieronder mijn mening en swatched van de producten!
too faced all i want for christmas

In het setje zitten:

  • All I Want For Christmas palette, met een matte cremekleurige oogschaduw, een shimmer bruin kleurtje, en een prachtige coralroze shimmer blush.
  • Creme lipstick in de kleur Believe, een mooie rozerode kleur
  • Lash Injection mascara in een zwarte kleur, een kleinere verpakking
  • Perfect Eyes Waterproof Eyeliner in de kleur Perfect Black
  • en een Shadow Insurance Eye Shadow Primer

All deze producten zitten ook in een super schattig tasje!
De Shadow Insurance en het palette zijn fullsize, de mascara en eyeliner zijn kleinere varianten maar alsnog groot!

too faced all i want for christmas set

Too Faced Perfect Eyes waterproof eyeliner
Deze eyeliner is gewoon geweldig! Op de swatch zie je al hoe zwart die is, en dat is zonder dat ik er een tweede keer overheen ben gegaan! Het geeft het pigment af van een fluid eyeliner maar het is gewoon een zacht potlood. Daarnaast blijf de eyeliner verdomd goed zitten, niet normaal! Hij is zeker waterproof, maar de hele dag blijft die niet perfect zitten, eind van de dag zal die vervaagd zijn.
Ik ben hier heel blij mee, ik krijg namelijk altijd uitslag van fluid eyeliners en potloden vind ik vaak te vaag, maar deze is gewoon super!

Too Faced lipstick Believe
Deze lipstick lijkt op de andere lipstick van Too Faced, het heeft de zelfde huls. Maar deze kleur is niet van hun vaste lijn, maar een Limited Edition speciaal voor dit setje. De kleur Believe is een warme, iets donker roze kleur, die veel mensen erg mooi zal staan.
De pigmentatie is goed, en de textuur van de lipstick is erg zacht en hydraterend. De lipstick glijd prettig over de lippen. Helaas, net zoals de meeste creme en verzorgende lipsticks, blijft ook deze niet heel lang op de lippen. Bij mij is dit ongeveer 2 uurtjes, zonder dat ik gegeten/gedronken heb. Alsnog ben ik hier reuze blij mee, ik vind het niet erg lipstick bij te werken en hou erg van hydraterende lipsticks. Deze kleur had ik ook nog niet in mijn stash dus dat komt al helemaal mooi uit!

Too Faced All I Want For Christmas Palette
Met dit paletje was ik insta in love! Ten eerste zit het in een schattig, compact doosje. De voorkant heeft een roze achtergrond met gouden en licht blauwe confetti. De binnenkant heeft een grote spiegel, en bevat een matt cremekleurige oogschaduw, een shimmery bruine oogschaduw en een prachtige shimmery blush!
Omdat ik deze kleuren vaak draag is het een ideaal palette om mee te nemen op vakantie of een weekend weg, want je hebt alles wat je nodig hebt voor een simpele maar frisse look.

Too Faced Shadow Insurance
Met de shadow insurance van Too Faced was ik al eerder bekend mee en ik ben een grote fan. De oogschaduw basis zit in een tube van 11gr, en je doet er ontzettend lang mee! Ik heb nog een die ik momenteel gebruik en die heb ik ong. anderhalf jaar.
De oogschaduw basis heeft een hele lichte beige kleur, maar dat zie je op de oogleden niet terug. Mijn oogshaduw blijft goed zitten tot eind van de dag, en ik kan niet zonder!

Too Faced Lash Injection mascara
Ik heb veel positiefs gelezen over deze mascara! Ik heb m zelf nog niet geopend omdat ik zoveel open mascaras heb die op moeten en zo kan ik deze mooi bewaren.

Het tasje wat erbij zit is ideaal, niet te groot en niet te klein. De kleuren vind ik super, ze doen me denken aan de zomer. De binnenkant heeft een cute roze kleur. Het tasje is door zijn voormaat ook fijn om mee te nemen in je tas.

too faced all i want for christmas 3
Ik was altijd al fan van Too Faced. All hun producten zitten in leuke, vrolijke verpakkingen en de kwaliteit is echt top!
Dit setje van dan ook echt all i wanted for christmas! Ik ben er blij mee en ga de producten denk ik wel dagelijks gebruiken.

Wat vinden jullie van dit Too Faced setje?

Love,

Annie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s