I love mijn nieuwe agenda van Flair!

Image
Het nieuwe jaar zit er alweer dik in, en bij elk nieuwe jaar hoort ook een nieuwe agenda!

Een ageda vind ik erg belangrijk. Ik schrijf er alles in, en zo heb ik alles mooi op een rijtje. Voorwaarden voor een agenda voor mij zijn dat die veel schrijfruimte heeft en een spiral aan de zijkant zodat ie makkelijk open blijft. Maar naast deze voorwarden mag die natuurlijk ook mooi zijn. Elk jaar in December streun ik alle Brunas, boekwinkels en schrijfwinkels in om alvast een kijkje te nemen naar welke agendas er allemaal zijn. Zo hou ik een aantal in het achterhoofd en kan ik daaruit kiezen wanneer de tijd komt.
Wat ben ik toch heerlijk moeilijk! En toch vind ik elk jaar een agenda waar ik me aan hecht. Dit jaar is het de agenda van Flair geworden!

Ten eerste word ik al helemaal vrolijk en rustig van de kleuren van de agenda, iets wat me meteen aantrok. De voor en achterkant hebben een mintgroen-met-wit motief, de voorkant heeft een plaatje van een theepot erop en een vak waar je kaartjes met quotes, fotos of plaatjes in kan doen. Ik ben iemand die wel van afwisseling houd dus dit is voor mij ideaal! In de agenda zelf zitten ook kaarten die je ervoor kan gebruiken. Op het kaartje wat er al in zit staat ” Do what you love every day” . Heerlijk motiverend!

Image
Voor elke maand is er aan de rechterkant een ‘tab’ zodat je deze snel kan openen, dan hoef je niet je hele agenda door te zoeken.

Image
Elke maand heeft aan het begin een maandoverzicht waar je kleinere notities of vaste dingen op kunt schrijven. Ik heb schrijf er zelf altijd verjaardagen en vaste dingen zoals wanneer ik studiefinancieering krijg. De maandoverzicht heeft ook elke keer weer een ander motief en kleur er omheen!

Image
Als je de maandoverzicht overslaat, vind je bij elke maand ook een leuke DIY met duidelijke stappen en plaatjes.

Image
In de agenda zitten leuke roze en witte stikkers om bij je afspraken en events te zetten zodat ze beter opvallen.

Image
Helemaal voorin zit een handig ‘vakje’ waar je papieren, fotos en kaarten kwijt kunt! Erg handing!

Image
Aan de achterkant heb je ook zo’n vakje, en daar zit ook een notitieboekje bij! Daar kun je allemaal leuke dingen in schrijven. Er staan in het begin al themas die je kunt invullen zoals ‘ Deze momenten maken mij blij’ , ‘Met deze cadeautjes wil ik mensen blij maken’, ‘Deze quotes maken mij blij’ en ‘ Hier ben ik geweest en wil ik ooit weer terug’. Verder heb je ook lege paginas waar je zelf dingen op kunt schrijven. Zie je de leuke sterretjes en details bij de paginas?

Image
Binnen de agenda vind je ook leuke, vrolijke kaartjes met quotes erop! Deze kunt je gebruiken als voorkant, maar kun je natuurlijk ook versturen naar vrienden en familie.

Image
Tot slot sluit de agenda met een roze band zodat alles bij elkaar blijft, en vind je in de agenda veel notitie paginas om al je krabbeltjes op te schrijven!

Ik ben reuze blij met mijn agenda! Ik word er vrolijk en creatief van en ik kan er alles in kwijt.

Welke agenda hebben jij en waar moet een agenda volgens jou aan voldoen?

Love,
Annie

Advertisements

2 thoughts on “I love mijn nieuwe agenda van Flair!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s