BeautyBay just made my day!

Heb je ook wel eens van die dagen dat je wel een opkikkertje kunt gebruiken?
Gisteren was het voor mij een van die dagen, tot mijn opkikkertje kwam! Nee, niet de Opkikker soep, nee nee, ik bedoel mijn bestelling van BeautyBay!

Ik had eind December een bestelling gedaan bij BeautyBay. Na 3 weken werd ik toch wel een beetje zenuwachtig, de levering zou namelijk 5-7 dagen duren en ik had nog niks binnen. Maar na dat ik eigenlijk mijn hoop al had opgegeven dat mijn pakje zou aankomen was het gisteren zover. De deurbel ging om 19.00 en daar was de postbezorger met mijn pakje!

Macadamia Healing Treatment Set
Macadamia Healing Treatment Set

Het eerste wat ik besteld heb is een heerlijk luxe set van Macadamia.

Macadamia is een geweldig merk die verschillende fijne haarproducten verkoopt die, zoals de merknaam al verklapt, macadamia olie bevatten. Een proefvlesje van de Healing Oil Treatment heeft ook in de Truly Yours box gezeten en ik ben er helemaal fan van. De producten zijn helaas wel erg prijzig waardoor ik er erg zuinig op ben.

Op BeautyBay was dit setje in de sale van 62 euro naar 44.

De set bevat:
de Rejuvenating Shampoo van 100ml, een shampoo die geen sulfaten en parabenen bevat
de Deep Repair Mask van 100ml, een heerlijk masker voor droog beschadigd haar
de Healing Oil Treatment van 125ml die je haar oh so shiny maakt
de No Tangle Spray van 100ml om klitten makkelijk los te krijgen
en een Oil-Infused Comb, een kam met olie die je door je haar brengt en een laagje olie achterlaat

Macadamia Healing Treatment set
Een erg luxe setje om jezelf en vooral je haar te verwennen. De producten zitten in een mooie, stevige kartonen doos die met een magneet sluit.
Deze set kost normaal op BeautyBay 62 euro en is nu in de sale voor 44 euro.

_DSC2210
Too Faced All I Want For Christmas set

Het tweede product wat ik kocht is dit super amazing Too Faced setje. Ik was eerst van plan de Urban Decay Naked 3 palette te kopen maar ik kreeg al snel genoeg van de hype en het feit dat ie overal uitverkocht bleef. Ik besloot dus om gewoon lekker iets anders te kopen en kwam dit leuke setje tegen in de sale van BeautyBay.

Het setje bevat de:
♥ Exlusive Eye Shadow & Blush Compact, een paletje met een blush aan de ene kant, 2 oogschaduws aan de andere kant en een grote spiegel
♥ Deluxe Lash Injection Mascara, een mascara die beide volume en lengte creeert
♥ Deluxe Perfect Eyes Eyeliner, een piekzwart potlood dat muurvast blijft zitten (serieus!)
♥ Shadow Insurance Eye Shadow Primer, de welbekende oogschaduw basis van too faced
♥ Exclusive La Creme Color Drenched Lip Stick in de kleur Believe, een hydraterende, zachte lipstick

Al deze make upjes zitten dan ook nog in een super leuk make-up tasje in de kleuren turquoise en goud.

Ook al is het setje uit de afgelopen kerst collectie en heet het All I Want For Christmas, krijg ik toch echter een zomers gevoel elke keer dat ik naar het tasje en de verpakking kijk. Misschien omdat de kleuren turquoise en goud mij eerder doen denken aan de zon en de zee. Ik ben blij dat Too Faced niet heeft gekozen voor een typisch kerst motief, want vooral het tasje zou  ik dan alleen tijdens de kerst kunnen gebruiken.

_DSC2211
Ik ben super blij met mijn bestelling waar ik zo lang naar heb uitgekeken, en ik ben ook erg blij met BeautyBay. Nu kan ik gewoon Too Faced online bestellen gezien Sephora er niet meer is. De levering heeft iets langer geduurd maar over het algemeen is je bestelling er binnen een week. Ook heb je bij BeautyBay gratis verzending en kan je met PayPal betalen!

Zijn jullie al bekend met BeautyBay en de merken Macadamia en Too Faced?

Love,
Annie

Pssst! Volg je Me, Myself and All I Love al op Facebook en Bloglovin’?

Advertisements

2 thoughts on “BeautyBay just made my day!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s