December & Januari gifts and buys !

Shoplog kerst

Sad genoeg is het een hele maand geleden sinds mijn laatste post. Erg slecht, ik weet het, maar de periode december was zo ontzettend druk en gezellig dat ik nog amper tijd had om te blogger. Ik zit nu midden in een tentamen periode dus nu is het nog erg druk.

Maar vandaag had ik even een rustig momentje voor mezelf en wil ik jullie laten zien, ook al is het veels te laat, wat ik met kerst heb gekregen en wat ik in de periode december en januari gekocht heb voor mezelf!

Victoria Secret Secret Charm en Aqua Kiss

Allereerst kreeg ik van mijn vader en moeder deze heerlijke set van Victoria Secret. Ik heb ze gekozen omdat ik lang niet alle geurtjes van VS lekker vind.
Ik heb gekozen voor de Secret Charm eau de toilet en de body mist ervan, en nog een body mist van Aqua Kiss.
Hier binnenkort een leuke review van!
Ook heb ik van hun een leuke MelanO ring gekregen met een turquoise steentje.

_DSC2157

Van mijn broertje kreeg ik ook een MelanO ring , waar je zelf settings voor kan kopen en er op kan schroeven. Dit vind ik ideaal want ik ben nogal wisselvallig, en de ene dag wil ik bijvoorbeeld een blauwe steen, maar de andere een paarse. Om niet 10 verschillende ringen te hebben, heb ik gewoon een met verschillende steentjes!
Ook kreeg ik van hem een prachtige warme sjaal!

_DSC2164 _DSC2166
Van hem en mijn zusje samen een Korres setje en een heerlijke Rituals geurkaars!

_DSC2159 _DSC2160

Van mijn lieve vriend kreeg ik een OOZOO horloge, want die van mij is na 3 jaar helaas helemaal stuk.
Ook kreeg ik een Philips Ionic haardroger die ik al een tijdje wou ^^

_DSC2158

Ik heb natuurlijk ook een aantal dingen voor mezelf gekocht tijdens de sales, want ja, sales is toch wel my one weakness!

 

 

_DSC2173

Allereerst twee heerlijke geurtjes:
Love Etc Sun Kiss van The Body Shop; in de sale voor 12 euro en een van mijn favoriete zomer geurtjes!
Lacoste Touch of Pink van de Ici Paris XL vandaan; in de sale voor 15 euro ipv 55! Ik hou zo van de geurtjes van Lacoste!

_DSC2174

The Body Shop heb ik natuurlijk niet kunnen overslaan en daar heb ik in de sale de Ginger Sparkle douchegel, de Cranberry Joy hand wash, de Vineyard Peach douchegel en de Vineyard Peach scrub gehaald. Ik was blij nog een aantal Vineyard Peach spulletjes te vinden want helaas zijn deze uit het assortiment. Inmiddels heb ik ook de body butter kunnen vinden en ingeslagen. Happy me!

_DSC2175Uit de Ici Paris heb ik ook de Philosophy Candy Cane douchegel gehaald die in de sale was voor 10 euro. Jammer jammer jammer genoeg hadden ze niks meer van Philosophy in de sale. Ook heb ik de Lancaster Express Cleanser gehaald waar ik een tijdje naar benieuwd was. Hier zal ik een aparte review voor schrijven!

Mijn vriend en ik zijn  2 tot 4 januari ook naar Antwerpen geweest, en ook al had ik gezworen niet meer te gaan shoppen, begonnen daar zeer toevalig (not) de welbekende Solden! (sales).
Het was ontzettend druk dus na in een paar winkels plat gewurmd te worden, had ik er oplaatst genoeg van en had ik ook medelijden met mijn vriend dus zijn we daarna lekker gaan eten.
Hier wat ik WEL gekocht heb!:

_DSC2168

De eerste winkel die mij trok was de Forever 21, waar ik zoveel van gehoord had en nooit in was geweest.
Vooral daar was het super druk, ook al is het een grote winkel met drie verdiepingen. Wat ik altijd minder vind in van die ‘trendy’ winkels is dat ze harde muziek op hebben. Voor even vind ik het niet erg, maar wanneer het zo druk is dat je bijna niet eens kan zien wat er staat, en je ook nog knallende muziek erbij doet, dan heb je er na 10 minuten alweer genoeg van.

Ik tenminste.

Dus ik ben gewoon snel naar de sieraden & accessorize verdieping gegaan, waar ik deze mooie zomerse clutch tegen kwam!
Ik heb m gepakt, betaald en ben snel weer weg gegaan. Ik vond het jammer want er lagen veel leuke dingen maar door alle drukte waren er ook lange rijen bij de paskamers dus heb ik niet eens de poging gedaan.
Deze was trouwens niet in de sale, maar uit de nieuwe collectie, en was 20 euro.

_DSC2169 _DSC2170

_DSC2172
Volgende winkel was de New Look!
Daar hadden ze ook sale en daar heb ik als eerste twee paar fake vans gekocht! Het grijze paar was 5 euro en het groene paar 7 euro. Ook kocht ik een paar wanten (8,95 euro) en een paar suuuuhuuuper warme sokken voor maar 5 euro!
Zijn ze niet super cute? Ik draag ze altijd in huis!

_DSC2177

Mijn vriend wou even bij de C&A kijken, waar hij een heel aantal overhemden heeft gekocht, en het duurde zo lang (jawel, mannen doen er ook ONTZETTEND lang over) dus ging ik maar bij de sieraden kijken. Ik kocht een leuke olifanten ketting (for future reference, ik heb iets met olifanten, ik vind ze zo leuk!) en een paar oorbellen met edelsteen waar ik erg blij mee ben!

_DSC2176

De laatste dag gingen we begin van de middag weg. Zoals altijd waren we veel te vroeg op het station, dus trok ik mijn vriend mee om ook daar even in de winkels te kijken. Ik kwam de Yves Rocher tegen die 50% korting op alles had. Ik hoorde mijn vriend al zuchten toen die het sale bordje zag, maar ik negeerde het gewoon en liep vrolijk de winkel binnen.
Daar kocht ik de Bio oogcreme, die ik al een tijd gebruik en mij heel goed bevalt, een concealer en een losse poeder.
Ook hier zullen reviews van komen wanneer ik ze al een tijd heb gebruikt.

Helaas is het grootste cadeau wat ik voor mezelf besteld heb op BeautyBay nog steeds niet aangekomen, namelijk een Too Faced setje en een Macadamia set. Ik hoor dat de spullen alsnog aankomen.
Verder heb ik nog een pyjama en sokken gekocht bij de H&M, en een aantal dingen bij de Action, maar ook die komen in een aparte post!

_DSC2167

Last but not least kreeg ik van mijn broertje een grote doos After Eight!
Ik geef eerlijk en zonder schaamte toe dat deze op is! ZO!
_DSC2151
Heb jij leuke cadeaus gekregen en jezelf lekker verwend tijden de sale?

Love,
Annie

Advertisements

One thought on “December & Januari gifts and buys !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s