Empty & gone December 2013!

Mijn laatste Opgemaakt post was in september voor augustus. Daarna heb ik eingelijk niet heel veel opgemaakt in een keer, en om nou een post te schijven over een product is ook zo saai.

Daarom heb ik even wat dingetjes verzameld afgelopen maanden en laat ik deze nu zien! Het is nog steeds niet erg veel, maar dat hoeft ook niet.

_DSC1925

_DSC1926

Haarproducten

De meeste producten die ik op heb gemaakt zijn haar producten. Dat zijn dus:

1. KIS KeraSpray haarlak mini
Deze vond ik erg fijn werken, en is samen met de Toni & Guy haarlak een van de weinigen die niet stinken.

2. Andrelon Verassend Volume Droogshampoo
Nee, dit deed het echt niet voor me. Andrelon is een prima merk maar de droogshampoo werkt gewoon niet. Of misschien ben ik te verslaafd aan Batiste?

3.Batiste Blush Droogshampoo
Dit is al de zoveelste fles die ik opmaak van Batiste. Het blijft topspul en mijn favoriet is de Blush droogshampoo, met de XXL Volume op de tweede plaats.

4.The Body Shop Rainforest Shine Shampoo
Mijn favoriete shampoo, en alweer op. Gelukkig heb ik deze week kunnen inslaan met korting bij The Body Shop. Werkt heel fijn, zonder SLS, maakt mijn haar mooi shiny en zacht. Aanradeeeer!

5. Rituals Brilliant Bliss Shampoo
Ook een hele fijne shampoo en was ook mijn favoriet voor ik die van TBS had geprobeert. Maar het haar zacht en glimmend. Het jammere vind ik dat deze wel SLS bevat, waardoor ik m niet meer ga aanschaffen. Vind je dat echter geen probleem dan zou ik je deze zeker aanbevelen!

6. L’ Oreal Professionel Nature Haarmasker
Wat een topmasker! Deze kreeg ik bij een box van Veronica Magazine in september. Deze is nu opgeraakt na een paar maanden (tegenwoordig gebruik ik maar iets van 2-3 keer in de maand haarmaskers). Ik had toen een tweede besteld en die gebruik ik nu. Een masker wat intensief voedt, maar geen SLS en parabenen bevat! Klinkt goed, en werkt nog beter!

Hair products:
Most of the products I’ve finished this past month are hair products. These are:
– KIS KeraSpray hairspray mini
– Andrelon Verassend Volume Dryshampoo
– Batiste Blush Dryshampoo
– The Body Shop Rainforest Shine Shampoo
– Rituals Brilliant Bliss Shampoo
– L’ Oreal Professionel Nature Hair Mask

_DSC1927

7. Macadamia haarolie
Nog een haarproduct, maar die ik toch extra, extra fijn vind: de Macadamia haar olie! Dit is een 10ml variant die in de Truly Yours heeft gezeten een tijd terug. Ik ben over het algemeen niet zo een grote fan van olie voor in je haar maar deze is toch weer anders. Hij ruikt erg lekker, heeft een warme geur o.a. vanille. Hij voed mijn haar en doet het glanzen als geen ander! Je hebt maar een beetje nodig en met 10ml heb ik een hele tijd gedaan. Helaas is die nu op, en ik overweeg een grotere fles te kopen. Misschien a gift to myself voor kerst. ^^

_DSC1928

Gezichtsverzoring

8. Dr. van der Hoog Purity 2 fasen oog – en lip make up removerNeen, dit was het niet voor mij. Je kunt zien dat ik m eigenlijk niet helemaal heb opgemaakt. Ik kon het niet langer meer aan. In het begin had ik er niet zo’n last van maar hoe meer ik m gebruikte, hoe roder mijn ogen werden. Nou is het bij mij zo dat ik al een droge oogcontour heb, dus misschien dat ik er daarom zoveel last van had. Verder is die opzich wel fijn in gebruikt, hij verwijderd make up snel, zelfd waterproof, en laat niet een hele vette laag achter. Fijn voor anderen misschien, maar voor mij niet voor herhaling vaatbaar.

9. Jacob Hooy eau de rose Rozenwater
Wat een heerlijk spul! Ik kan het niet genoeg aanraden! Ten eerste ruikt het heerlijk deΒ  zachte, frisse geur van rozenblaadjes. Ten tweede is het lekker fris op de huid en verzacht het. Ik gebruik het in de ochtend en avond als toner. Serieus, i’m in love!
Deze kost 4 euro bij de DA en je doet er een eeuwigheid mee. Ik heb het zelf in zo’n spray flesje zitten, en spray het op een watje of meteen op mijn gezicht als mist.Of je nou een gevoelige, droge of juist vette huid hebt, ik zou het zeker ff proberen!

_DSC1929

Lichaamsverzorging

10. The Body Shop Honeymania Body butter 200ml
Ja! Daar is die weer hoor, The Body Shop! Deze keer is het de Honeymania body butter die ik heb opgemaakt. Erg voedend en ruikt ook erg lekker. Maar wat ik bij deze body butter heb wat ik niet bij anderen heb: ik was de geur na het opmaken van deze butter ZO zat. Geloof me, hij ruikt heerlijk, maar na ong. 2 maanden dat ik deze gebruikt heb hoef ik de geur een hele tijd niet meer te ruiken.

_DSC1930_DSC1931

Make up

11. Clinique Volume mascara
He he! Ik heb EINDELIJK een mascara werkelijk op gemaakt! Meestal moet ik een mascara weg doen omdat ie weer zwaar over de datum is of omdat ie droog is geworden, maar deze heb ik echt opgemaakt.
Hij is erg fijn in gebruikt, en dat vind ik eigenlijk van alle Clinique mascaras. Deze was een waterproof wat nog een pluspunt was.
Ik ga m eerst niet weer kopen want heb zoveel mascaras staan in mijn lade dat ik bijna een winkel kan beginnen. Maar aanrader? Zeker weten!

Dit zijn alle spulletjes die ik de afgelopen anderhalve maand heb opgemaakt!
Wat vinden jullie van deze producten?

Love,

Annie

Advertisements

2 thoughts on “Empty & gone December 2013!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s