The Body Shop kerstbestelling!

Hallo iedereen!

Ik heb een tijdje niks gepost. Druk, ziek, druk en nogmaals ziek. Maar vandaag laat ik jullie een super leuke The Body Shop bestelling zien met o.a. allemaal kerst spulletjes!

_DSC1711

_DSC1710

Een tijdje terug had The Body Shop een leuke 3-daagse actie. Je kreeg namelijk op vrijdag 30% korting, op zaterdag 20% en op zondag 10% op je hele bestelling. Gelukkig had ik dit op tijd gezien en heb ik gelijk op vrijdag kunnen bestellen. Want ja, 30% korting is wel erg fijn. Daarnaast ging er nog 10% extra af door mijn The Body Shop card, en kreeg ik bij besteding van 30,- euro een gratis body butter, keuze uit de body butters van de kerst lijn!

_DSC1709

Wat heb ik allemaal gekocht?

* Een klein cadeau setje Cranberry Joy voor mijn zusje
* Een klein cadeau setje Vanilla Bliss voor mijn moeder
* Een setje met drie limited edition kerst body butters mini – Ginger Sparkle, Vanilla Bliss en Cranberry Joy
* Een fullsize Honeymania body butter
* Een Banana conditioner
* The Sparkler met gouden shimmers
* Een lipbalm Cranberry Joy
* Een lipbalm Honeymania
* En als laatste een rode spons

Voor dit al heb ik rond de 50 euro betaald. Verzendkosten zijn gratis boven de 40,- euro en ik kreeg er ook nog eens een Vanilla Bliss body butter bij!

_DSC1715 _DSC1716 _DSC1718 _DSC1713 _DSC1712

Ik word altijd toch wel erg vrolijk met al die kerstcollecties!
Wel vind ik het wat jammer dat The Body Shop al ruim 3 jaar dezelfde collectie heeft. Natuurlijk is het fijn dat een aantal producten een keer in het jaar terug komen. Zo ben ik grote fan van Vanilla Bliss en zou ik het jammer vinden deze niet meer tegen te komen. Maar kom op jongens, surprise us! Kom eens met wat nieuws!

Van een aantal producten zullen snel reviews online komen!
En bereid je ook voor, want ik heb intussen alweer een bestelling gedaan bij The Body Shop en die zal ik binnenkort ook laten zien!

I_DSC1708

Stay tuned!

Love,
Annie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s