Unboxing: Truly Yours Oktober 2013

truly yours oktober 2013

 

He, he. Einderlijk is die er , de Truly Yours box van Oktober!
Ik was heel excited deze box te ontvangen. Ik heb normaal geen abonnement meer op Truly Yours maar na de inhoud te hebben gezien moest ik m bestellen! Hieronder mijn inhoud!

De Truly Yours was dit keer wat laat want ze hebben de boxen verstuurd op dezelfde dat van de lancering van Amayzine.com.
Die van mij was nog later omdat ik na de eerste levering besteld heb. De inhoud verschilt dit keer per box.

Tadaaaa! De inhoud van mijn box:

truly yours oktober 2013

 

truly yours oktober 2013

 

Wat een heerlijk gezicht! Een volle box met heerlijke producten!

1. Macadamia natural oil rejuvenating shampoo+olie+masker

macadamia

Volgens het kaartje:

” Niets minder dan een gezonde weelderige bos staat ons te wachten. Deze shampoo herstelt en verzorgt en beschermt tegen dagelijkse schadelijke invloeden. Voeg daar na een wasbeurt nog even het masker en de healing oil treatment aan toe en je kunt jezelf rekenen tot de hard groeiende schare fans van Macadamia Natural Oil. “

Ik heb zelf de olie eerder geprobeerd en vind m super fijn! Je hebt maar heel weinig nodig, en je haar voelt er lekker zacht van. Ook ruikt die lekker, een beetje vanille-achtig. Ik en dus heel erg benieuwd of ik het masker en de shampoo net zo lekker ga vinden.

2. Neutrogena Deep Moisture Bodylotion

neutrogena body lotion

 

” Deze bodylotion hydrateert niet een beetje, hij hydrateert zelfs superieur. Perfect voor de huid die u al winters aanvoelt dus. Voor een direct comfortabel en zacht gevoel. “

Van Neutrogena ken ik alleen gezichtsverzorging en reiniging, en ik kan de producten zeker aanraden. Body lotion gebruik ik echter niet, daar is mijn huid te droog voor, vooral in de winterse maanden. Hij voelt wel lekker maar ik heb niet het idee dat dit voor mijn huid geschikt is. Daarnaast is het 75ml, wat voor mij niet genoeg is om echt uit te testen. Wel super handig voor een weekend weg!

TIP: Vind je deze lekker of ben je er benieuwd naar? De bodylotion en handcrème van Neutrogena zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat, en zijn zelfs in de aanbieding!

3. Korres Myrrh & Oligoelelements Nail Colour

Korres nagellak

“Kleurig merk van ons favoriete Griekse merk, met onder andere mirre extract en vitamine B voor sterke, gezonde nagels.”

Ja ja! Korres komt weet tevoorschijn! Is ook een van mijn favoriete merken. Ik heb het lakje in kleur 06 Pastel Rose. Niet helemaal my cup of tea, ik ga toch meer voor de rode-blauwe-paarse nagellak. Maar vind vast wel iemand die het kleurtje wel leuk vind. Wie weet hoort deze binnenkort bij een winactie pakketje *hint-dubbel hint*

4. Vichy Normaderm Complete Hydraterende dagverzorging

vichy normaderm complete hydraterende dagverzorging

 

“Een dagverzorging met onder andere salicylzuur. Verminderd onzuiverheden, roodheid, glimmende huid, onregelmatige teint en sporen van acne, en hydrateert de huid continu tot 24 uur. “

Deze tube heeft eerder in de Truly Yours gezeten en schijnt een hele goede crème te zijn. Helaas krijg ik van deze, en van de meeste crèmes van Vichy rode plekjes dus deze gaat ook naar iemand anders.

5. Davidoff Cool Water Sensual Gentle Shower Gel

davidoff cool water sensal essence

 

” ‘Het lied van een zeemeermin’ zeggen ze bij Davidoff. Gewoon een appetijtelijke geur met rood frut, vanille, orchidee en musk, zeggen wij, die ons tijdens herfststormen aan de zon doet denken. “

Een kleine tube met een heerlijk geurende douche gel! In de tube zit 15ml en is erg handig voor een weekendje weg. Een lekker geurtje!

6. Extra: Thierry Mugler Womanity miniatuur

thierry mugler womanity

thierry mugler womanity

 

Je zou niet verwachten dat het extratje een geur miniatuur zou zijn! Het extra product wisselt wel per inhoud versie. Ook deze heeft eerder in de Truly Yours gezeten. Ik heb deze nooit in mijn box gehad dus vond het wel leuk deze in mijn box tegen te komen. Het geurtje is vrij zoet maar is wat aan de aparte kant. Persoonlijk niet mijn geurtje maar het is zo’n mooi miniatuurtje dat ik vast wel iemand vind die m graag wilt hebben.
Ja, een echt super leuke box! Maar liefst 8 producten in plaats van 5 en ook nog super leuke producten! Ik ben heel blij dat ik deze toch maar besteld heb. Ik zit nu wel aan de november box vast dus ik hoop dat deze ook zo leuk is!

Wat vinden jullie van de oktober box van Truly Yours?

Love,

Annie

 

Advertisements

One thought on “Unboxing: Truly Yours Oktober 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s