Review: L’Oreal Préférence Wild Ombrés

loreal preference wild ombres

Bah wat een regenachtige dagen deze week!
Altijd wanneer het dagen achter elkaar gaat regenen ga ik me vervelen, en ga ik bedenken wat ik maar eens kan gaan doen.Ik had al in de planning om donderdag en vrijdag te gaan verver in huis, wat het begin word van het House Make Over.

Maar wat ik tot die tijd eens gaan doen? Ik liep dus de stad in, en was een beetje aan het neuzen in de Kruidvat, toen ik de L’Oreal Préférence Wild Ombrés tegenkwam. Ik wist niet dat Loreal deze haarverf had, ik kijk al een hele tijd niet meer naar haarverf om verleidingen te voorkomen. Toch leek me dit erg leuk om te doen dus greep ik de door en liep er huppelend mee naar de kassa.

Er zijn volgens mij 3 verschillende soorten. Ik heb gekozen voor OMBRÉ No. 1 – Voor lichtbruin tot donkerbruin haar.
Nadeel voor sommigen kan zijn dat je hier wel werkt met bleach en niet haarverf. De haren die je verft krijgen dus niet meer hun eigen kleur terug.

Loreal preference wild ombres

Hierboven zie je een before foto van mijn haar. Zoals je ziet was mijn haar al lichter aan de onderkant. Het is niet geverfd.
Ik vond mijn haar zo ook wel oke , maar wou toch voor een change gaan dat niet té was. Dit leek me dus een goeie keuze!

*Deep breath* Let’s begin!

loreal preferenc wild ombres

Al het essentiële zit in de doos.
Zelf heb ik een lelijk oud t-shirt aangetrokken waar ik meestal mee verf voor het geval er van dat nasty spul op komt. Ook doe ik een handdoek over mijn schouders en maak ik die vast met een knijper zodat mijn haren daar gewoon op kunnen blijven.

Als eerste moet je het mengsel maken. Wat super handig is, is dat de hoeveelheid al klaar is en dat je niet zelf hoeft te kijken hoeveel je nodig hebt en hoe sterk het moet zijn. Je gooit gewoon de poeder en de crème in de tube, schud goed en klaar is Kees…eh… Annie.
De instructies zijn ook heel simpel omschreven. De ‘verf’ hoor je tussen de 25 en 45 minuten uit te wassen.
loreal preference wild ombres
Na het mengen, de handschoenen aan en beginnen maar! Het mengsel moet op de speciale borstel.

DSC00286

En langzaam ga je al het haar door. Doordat mijn haar zelf ook lichtkleurig is en het witte al snel niet zichtbaar is, was het wat lastig zien wat ik wel of niet geverfd had.

Nadat ik positief was dat ik alles had gedaan, zette ik een wekker voor 20 minuten. Dit om even te checken hoe de kleur eruit zag.
Intussen ging ik lekker serie kijken.

Na de 20 minuten besloot ik dat de kleur nog wel lichter kon en zetten ik de wekker voor nog 15 minuten.
Ik wou het niet super blond hebben dus na de 15 minuten heb ik besloten het eruit te spoelen. In totaal heb ik het dus 35 minuten laten zitten.

Het wassen doe je met de speciale shampoo die erbij zit.  Ik heb er ook een voedende masker ingedaan en na het douchen wat macadamia olie.

after loreal preference wild ombres
Hierboven het eindresultaat! Het is aardig wat lichter maar niet een in-your-face verschil. Daar ging ik ook niet voor.

Before after

Nog ff een duidelijkere before-after foto.
Wat wel meteen opvalt is dat in de before foto mijn haar er gezonder uitziet, en in de tweede beschadigd. Uiteraard logisch maar wel jammer! Note: Ik heb mijn haar in de tweede foto ook geföhnd.

Ik denk dat het nog leuker is wanneer ik het stijl *alsof mijn haartjes niet genoeg torture hebben doorstaan*

TIP: als je dit gaat proberen en je bent iemand die vaker je haren verft, hou dan het borsteltje, die werkt heel fijn met het verdelen van de verf.

Wat vinden jullie van het resultaat?

Love,

Annie

Advertisements

4 thoughts on “Review: L’Oreal Préférence Wild Ombrés

    • Dankje! Ik ben er ook erg blij mee, maar ik vind het jammer dat mijn haar nu droger is. Wist ik natuurlijk al voor dat ik het ging doen, maar alsnog. Ik ga het de komende dagen lekker verwennen met olie en wat vaker een masker gebruiken!

    • Dankje! Ja ik doe nu een beetje olie bij de puntjes in de avond, kan het lekker intrekken, en in de ochtend er weer uit. Gelukkig was mijn haar wel gezond dus is het nu niet een drama geval, maar fijn is anders!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s