Review: BE creative make up nail polish Truth

BE creative nagellak truth

Een aantal dagen geleden schreef ik een kleine review over de BE creative make up spulletjes die in mijn Grazia goodiebag zaten. Deze review kun je hier terug lezen –> Review: BE creative make up
A couple of days ago I posted a small review of my new BE make up that I got in my Grazia goodiebag. You can read this article by clicking the link above.

In dat artikel heb ik beloofd swathes te plaatsen van het lakje Truth. Die heb ik gisteren voor jullie gemaakt!
In that review i promised to show some swatched taken of this nail polish, and here they are!

_DSC1578

Ik vind de naam ‘Truth’ helemaal geschikt voor de kleur van deze lak. Hij is vrij doorschijnend, een ‘schone’ kleur, tussen beige en licht roze, een mooie nude. De kleur die de waarheid zou hebben als die in een nagellak vorm zou komen. Goed gedaan BE!
I find the name ‘Truth’ a good fit to the colour. The polish is a bit transparent, with a beige/light pink tone, a ‘clean’ colour if you know what I mean. This would be Truth’s colour if it were a nail polish!

_DSC1580 _DSC1579nagels close up

Zoals jullie kunnen zien is het een hele mooie nude kleur. De kleur veranderd wat, afhankelijk van het licht. Hij kan licht roze/licht koraal lijken, maar in ander licht ook weer wat beige.

De nagellak heeft een créme finish. De substantie is vrij dun dus ik heb drie coats moeten gebruiken om het bovenstaand effect te kunnen krijgen. Ook heeft de lak de neiging om streperig te worden dus houd hier rekening mee wanneer je aan het lakken bent. Dit heeft waarschijnlijk ook wel met de lichte kleur te maken, wellicht is het met andere kleuren nagellak van het merk niet zo.

Ik zou gokken dat de nagellak 3-4 dagen goed gaat blijven zonder te chippen.
De foto’s hierboven hebben drie coats, geen topcoat en zijn genomen in neutraal daglicht,.

As you can see the colour is beautiful! It’s a mix between light pink/light coral, a very nice nude. The colour changes depending on the light. Sometimes it looks light pink, in other light it looks beige.
The nail polish has a creme finish. The substance is thin so I needed three coats to get this result.  I must say that the polish stays a good while, and I’m guessing it will last about 3-4 days. The photos above are taken without topcoat in natural
daylight.

_DSC1581
Ik ben benieuwd of de nagellak de 3-4 gegokte dagen haalt. Ik vind m vrij prijzig voor een merk dat ik verder niet zo goed ken, maar misschien is die wel het geld waard. Ik moet wel zeggen dat als de andere lakjes ook zo lakken dat ik het geld niet waard vind. Maar daarvoor zal ik toch maar weer eens naar de Ici Paris counter gaan om nog een op te halen. Ik was toch al benieuwd naar wat andere spulletjes * geld van studiefinanciering in hoofd al uitgegeven: check!*

De nagellak van Be creative make up kost 8,99 euro en is verkrijgbaar in alle Ici Paris XL winkels en op hun webshop.

I’m very curious to see if the polish is going to last the 3-4 days i gave it. I find it quite pricy given it is a new brand i don’t know much of, but maybe this wil turn out to be a great nail polish! I admit that if the other nail polishes from this brand are the same quality as this I wouldn’t pay the price and would rather go for Essie. But I am not giving up hope and I’m sure i will find myself at the Ici Paris counters really soon buying a basket full of products to try. 

The nail polish kosts 8,99 euro at ICI Paris XL counters and webshop.

Advertisements

6 thoughts on “Review: BE creative make up nail polish Truth

  • Ja hij is mooi he! Is niet een kleur die ik vaak zou dragen maar als ik ergens heen moet waar ik niet knallende nagellak op wil is dit wel een fijne optie!

  • I’m sorry to hear you don’t approve of my english. I read through the post again and asked someone to read it too, and changed it a bit, although i haven’t had any complaints until now. It is not easy writing in two different languages at the same time, but i will try to keep an eye on any mistakes.

  • Hoi Wendy,
   Bedankt voor je mening.
   De vorige kleur is wel van mijn nagels af gezien dit ook een nude kleurtje was.
   Ik heb afgelopen dagen geverfd en ik heb de verf (rood) niet helemaal van mijn vingers kunnen krijgen.
   Dit is ook meer een indicatie van wat de kleur is, dat is wel echt wat je op de nagel zelf ziet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s