Review: BE creative make up

BE creative cosmetics

Het merk
BE creative make up is het nieuwe cosmetica merk van Ici Paris. Het is al een tijdje in de winkels en online verkrijgbaar, maar het zin eigenlijk nog in de begin fase. Ze zijn echter druk bezig meer producten in het assortiment te krijgen. Alle basis hebben zeker weten! Ik had al twee producten getest, en heb nu ook twee extra mogen testen, lees je mee?
BE creative cosmetics is the new brand of Ici Paris. It’s been available at the stores and online for some time now, but the brand is still at it’s first stages. This aside, the brand is busy expanding it’s variaty of products. They’ve definately got the basics and they’re aiming for more! I had already tested two products of this brand, but i’ve had the chance to test to more. What do i vind of this brand?

 

be creative cosmetica

Uiterlijk
Het eerste wat mij opvalt bij dit merk is dat alle producten, als is dit een foundation, blush, lipgloss, hebben een zwart gedeelte, vaak mat. Dit is bijvoorbeeld bij de foundation de dop, bij de blush het hele doosje. Aan de ene kant vind ik dit chique ogen, aan de andere kant vind ik het ook een beetje saai. Maar dit natuurlijk van iemand die een fan is van het vrolijk uiterlijk van Bourjois.

Op alles staat duidelijk het woord BE, met eronder creative make up. Simpel en strak.

The first thing i notice is the packaging of the products. All the products, either this is a foundation, a blush or a lipgloss, have something black and mat on them. Either this is just the handle or the whole packaging. The whole range has the same sort of packaging. I find this chique but at the same time boring. Ofcourse this is a Bourjois packaging fan talking, so maybe it’s just me.

De producten
Zoals ik al zei, heb ik eerder producten van dit merk getest ( bekijk hier de review van de BE lipstick in Lucky) en vandaag laat ik nog 3 producten zien namelijk de BE creative Lash Me Baby Mascara, de BE creative lipstick Devotion en de BE creative nagellak kleur Truth.
As i mentioned above, i had already tested some products of BE creative (see my review on the BE creative lipstick in Lucky here) and today i’ll be reviewing 3 more: the BE creative Lash Me Baby mascara, the BE creative lipstick in Devotion and the BE creative nail polish in the color Truth.

 

BE creative make up

BE creative Brilliant Shine Lipstick / Nail Polish Truth / Lash Me Baby All-in-one Mascara

_DSC1534 _DSC1535

BE creative nail polish in Truth
De nagellak van BE creative zit in een glazen potje. Hij heeft een matte, grote dop die je eraf kan halen en waar je je vinger op kan zetten zodat je makkelijker kunt lakken.
De kleur Truth is een vrij doorzichtige ‘schone’ lak, tussen beige en licht roze in. Het is een mooie, zachte kleur, ideaal voor een wat serieuzere gelegenheid. Mijn kleur is het niet helemaal, ik hou van rood op mijn nagels, maar dit is wel een kleurtje voor bijvoorbeeld een solicitatie gesprek of meeting, waar ik persoonlijk niet een knallende kleur zou dragen.

BE creative’s nail polish comes in a small glas pot. It has a big matte cap on top, on which you can place your finger to easily apply the nail polish on your nail.
The color Truth is a nude, beige-licht pink colour. It has a nice texture, and the colour is the kind of light you wear at an occasion. It’s not a colour i love or that i will wear alot me being a red-polish lover, but it’s the kind of colour i would go for, for an interview or an important meeting. 

be creative lipstick Devotion

BE creative Brilliant Shine Lipstick in Devotion

Het volgende product wat ik teste was de BE creative lipstick in de kleur Devotion.
De lipstick zit in een mat zwarte huls. Op de doos van de lipstick zit een sticker met de kleur van de lipstick en daarom de naam.
Ook bij deze verpakking staat BE in grote letters en creative make up eronder.

The next product i tested was the BE creative Brilliant Shine lipstick in the colour Devotion.
The lipstick comes in a matte black case. On the back it has a sticker with the colour of the lipstick and it’s name. 

BE creative lipstick devotion

De lipstick in de huls lijkt bruin met een hint van rood. Hij ziet er super leuk uit, het doet me erg denken aan de herfst, aan de bruin-rode bladeren die van de bomen zijn gevallen.
The lipstick seems to be a brown colour with a redish undertone. It reminds me of those beautiful brown-red autumn leaves.

Be creative lipstick devotionswatch be creative lipstick devotion

Op de foto hierboven zie je de kleur. Hij is op mijn hand en lippen bruiner dan hij in de huls lijkt, dat vind ik toch wel een beetje jammer. Alsnog is het een mooie kleur en deze zal ik dit seizoen ook wel dragen.
De lipstick is een shine, dit hij laat een beetje een crème-glossy finish achter. Hij droog de lippen zeker niet op, en hij glijd op je lippen. Ik hou van lipsticks die voedend zijn en niet stroef op je lippen smeren. De kleur blijft niet de hele dag op je lippen zitten, na het eten of drinken is het merendeels van je lippen af en moet je bijstiften.

On the pictre above you can see the colour. Swatches on my hand the colour seems to be leening more towards brown, which is a shame cause i liked the colour of the lipstick. It’s a shine lipstick and i really leaves a creme-glossy finish on your lips without drying them out. I much enjoy lipstick that glide on your lips. Although unfortunately those are the ones that don’t last long on the lips. After a meal or a drink most of the colour is gone and reapplying is needed. 

_DSC1541

BE creative Lash Me Baby All-in- One Mascara

De mascara zit in een zwarte doos met de titel en de soort mascara.
The mascara is in a black, thin box with the name and the type written in white lettering.

be creative lash me baby mascara be creative lash me baby mascara

De Lash Me Baby mascara heeft een stevig, buigend borsteltje. Op de mascara komt echter niet veel product. Voor sommigen is dit fijn, anderen vinden het beter wanneer er wel veel product op komt. Persoonlijk heb ik er niet veel last van maar ik merk wel dat ik vaker het borsteltje in de huls dip en dan weer aanbreng.

Het borsteltje werkt heel prettig! Het is makkelijk aanbrengen. Je krijgt en wel lengte en volume mee, maar fantastische resultaten zijn het niet. Ik krijg wel flink wat volume overdag, hij gaat niet onder de ogen zitten en maakt de wimpers niet zwaar zoals sommige andere mascaras dat doen *droopy eyes effect* .

The Lash Me Baby mascara had a sturdy brush. There doesn’t come alot of product on the brush. For some this might be a good thing while other like it when there’s alot of product on the brush. Personally i don’t mind a lot, but i do notice i have to dip the brush in the huls again to get more product.
The brush is easy in use. You get quite a lotof volume and length. It’s not the grandest of results i have seen but it’s definetely one of the beter ones i’ve used and is great for an everyday look. It doesn’t smudge and doesn’t make the eyelids heavy and making you eyes have te droopy effect like some other mascaras tend to do.

BE creative make up

Al met al hele fijne make up om te gebruiken. Het lakje heb ik vandaag pas op gedaan dus ik maak nog een aparte post met hoe die eruit zit en of die lang blijft zitten zonder te chippen.

Het is vooral de prijs/kwaliteit verhouding waar ik blij om ben. De prijzen zijn:
– Nagellak: 8,99
– Lipstick: 12,99
– Mascara: 15,99

De prijs van de nagellak vind ik wel vrij hoog dus ik ben benieuwd of die ook kwalitatief goed is en of het dat geld waard is.

My conclusion is that this is a brand with some great products and a lot of possibilities. I am curious to try their other products such as foundation, concealer and powders.
I only tried the nail polish today i will be making an other post about how it applies and whether or not it chips easy.
These are the prices of the products:
– Nail polish: 8,99

– Lipstick: 12,99
– Mascara: 15,99
The prices are good enough though going to expensive. I find the price of the nail polish quite high and am very qurious to see if it’s worth the buck..ehm…euro.

Love,
Annie

Advertisements

2 thoughts on “Review: BE creative make up

    • Dank je!
      Ik heb een aantal buitenlandse vrienden die het zo leuk vonden dat ik een blog heb maar het niet konden lezen, dus vandaar het besluit genomen het ook in het engels te vertalen. Kost wat meer tijd maar dan heb je ook wat!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s