My week in photographs #1

collage photo diary 1

Vanaf vandaag heb ik elke maandag voor jullie een Photo Diary met fotos van de afgelopen week!


De ene keer zullen het meer fotos zijn dan de andere, ik doe tenslote niet elke dag iets spannends.

ELLE November 2013

Zaterdag was ik naar Grazia Beautybloggers Masterclass en heb ik 7 uren in de trein gezeten. For my typical bad luck, was mijn tablet kapot gegaan en nog niet terug van reparatie, en deugd de batterij van mijn telefoon ook niet meer en was die binnen no time leeg. Wat te doen dus die 7 uren? Ik heb mijn oude ipod maar es opgezocht en meegenomen, een boek van Paulo Coelho meegesleept en natuurlijk heb ik bij de Bruna een ELLE gekocht! In de ELLE van November zit namelijk ook een mini Lancome mascara! Zeker die 5 euro waard dus!

annie trein

Even een snelle scheve duckface in de trein terug naar Leeuwarden !

2052902

Dit is mijn nieuwe achtergrond geworden op WordPress. Ik was wat uitgekeken op mijn vorig achtergrond. Wat vinden jullie ervan?

_DSC1294

Mijn nieuwe suède boots! Ben er super blij mee en draag ze eigenlijk bijna elke dag!  Ik heb ze voor 33 euro gescoord bij de Amigo!
Als je iets leuks gescoord hebt voor weinig zorgt ook al voor zo’n boost!

Starbucks caramel frapuccino

Jazeker! Een Starbucks Caramel Frapuccino met driedubbele espresso shot ,om me helemaal te laten stuiteren!
In Leeuwarden hebben we geen Starbucks, dus dit is mijn treat als ik ergens op vakantie ben of mezelf ergens vind waar een Starbucks is.
Ik neem eigenlijk al sinds mijn 15de bijna altijd dezelfde ‘koffie’ (wees eerlijk, koffie is het niet echt), namelijk de Caramel Frapuccino, vaak met extra espresso om m wat kick te geven. Af en toe wissel ik nog wel af met een capuccino caramel als het koud is, of met een lekkere sap als het warm is. Starbucks drink ik 2-3 keer in het jaar, dus het blijft een treat wanneer ik weer eentje mag. ^^

Grazia beautybloggers masterclass

Afgelopen zaterdag was ik en veel andere leuke bloggers bij het Grazia Beautybloggers Masterclass waar o.a. Serena van BeautyLab en Mascha van Beautygloss wat tips uitdeelden over bloggen. Wat super leuk en gezellig en kan niet wachten tot een volgende masterclass!

Aris the cat
Dit is mijn lieve rode muts-katter Aris. Hier ziet ie er super cute uit, helemaal in een balletje, maar hij is vaak druk! Hij is dan ook nog maar anderhalf jaar oud. Hij ligt altijd lekker op mijn bed wanneer die zijn sleep moments heeft.

IMAG1870

 

View amsterdam from skylounge

Last but not least, was ik zeer onder de indruk van de view van Amsterdam. Deze is getrokken van het SkyLounge in het DoubleTree hotel, waar de Grazia Beautybloggers Masteclass plaats vond zaterdag. Wat een mooie stad is het toch. Al die mooie, oude gebouwen. Is toch zeker wat anders als je dit niet elke dag ziet.

Dit was zowat mijn week. Mijn hoogtepunt was wel het Grazia event, gezien ik de rest van de week eigenlijk ziek was en niet veel gedaan heb behalve in bed liggen en kuchen als een oude man.

Vinden jullie het leuk om elke week fotos te zien van mijn week?

Advertisements

2 thoughts on “My week in photographs #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s