Esteé Lauder Pure Color 08 Crystal Sun Lipstick

Hallo iedereen!

Vandaag een review over een van mijn favoriete lipsticks, de Estee Lauder Pure Color in de kleur 08 Crystal Sun.

Hello everyone!

Today i start with a review of one of my favorite lipsticks, the Esteé Lauder Pure Color, in the color 08 Crystal Sun. 

Esteé Lauder Pure Color 08 Crystal Sun Lipstick

Deze lipstick heeft een bruinige kleur met erg mooie shimmer. De kleur is echter niet heel donker bruin en heeft lichte maar opbouwende pigmentatie. Het heeft een Shimmer finish en ziet er ook erg mooi shinny en glossy uit. De naam past dus goed bij de kleur van deze lipstick.

This lipstick has a brownish color with a beautiful shimmer in it. Although brown, the color is not too dark and the lipstick has weak but buildable pigmentation. It has a Shimmer finish, and the result is a beautiful glossy shimmery one.
So the name Crystal Sun is very fitting to the color.
 

Esteé Lauder Pure Color 08 Crystal Sun Lipstick

Ik ben iemand die van zichzelf wat n donkerdere kleur lippen heeft, dus deze kleur komt dicht bij mijn eigen, maar voegt een vleugje bruin toe, met een geweldige shimmer. De kleur is op de lippen ook lichter dan hoe die eruit ziet. De lipstick is een zacht en droogt je lippen niet uit. 

As someone with quite a naturaly pigmented lip color, this color comes very close to my own, but adding just a bit more brown, shimmer and loveliness! The color is on the lips lighter than it looks. The lipstick had a very smooth texture and doesnt dry out the lips.

Esteé Lauder Pure Color 08 Crystal Sun Lipstick swatch

Ik ben iemand die van bruin-rode lipsticks houd, dus daar heb ik heel veel verschillende van, van Catrice tot Dior. Sommige zijn erg gepigmenteerd en ideaal voor in de avond, maar dit is gewoon een makkelijk kleurtje, die je gewoon overdag kunt dragen, maar ook ‘s avonds, zou je dat willen. Deze moet je wel bijwerken want die is er na ongeveer 2 uurtjes wel af, eerder als je eet/drinkt.

I personally love brown-red lipsticks, so i own alot of different lipstick in tha range of color, from Catrice to Dior. Some of them are heavily pigmented and ideal for the evening, but this color is one of the easy ones you can just wear during the day, or even in the evening should you wish too. The color does fade after two hours though, sooner if you drink/eat, so make sure you bring it with you!

Er komen vast nog veel meer lipstick reviews, maar waar zouden jullie nog meer een review van willen zien/lezen? Ik hoor graag tips en wensen van jullie!

There wil be many more lipstick reviews, but of which products would you want to see/read a review of? Do you have any particular wishes? I am all ears! (well, in this case, eyes!)

Until next time!

Annie 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s